Annons
Annons

blixtar och skadedjur


 

Jag vaknade inatt av att det blixtrade och fick panik direkt. Vår lägenhet är fylld av möss och jag vet inte om ni vet det men möss har en tendens att springa ut från sina gömmor när det är oväder. Jag låg i sängen och lyssnade efter tassmärken medan hela himlen öppnade sig.

Annons

Idag när jag vaknade och slog på teven var visst alla tunnelbanelinjer översvämmande och trafiken typ avstängd. Det gick inte att få tag i varken taxi eller buss. Så idag fick jag ta ledigt från jobbet.
Men det är så fruktansvärt varmt ute och jag vägrar att hänga i min lägenhet fylld av skadedjur. Så här sitter jag på Starbucks och bloggar. På min lediga dag.
Herregud.
Men om två dagar fyller jag år!

Tills dess har jag simpsonzajsat (härlig svengelska det blev) mig själv.

Och här är min sötis Nathalie:

Så sjukt likt eller hur? 😉
Jag föreslår att ni gör precis samma sak.
och jag vill se resultatet!

Å och här är lite bilder från i torsdags. Vi var på en liten konstgalleri-fest i Williamsbourg och Le Tigre spelade skivor. Jag älskar Le Tigre!


Julia spexar väl till det.


Det var så sjukt varmt därinne.


men alla dansade som 17!


Här är Michael. Vi jobbar på samma reklambyrå.


..och här är Julia som har åkt hem nu.

C'est tout!

(Jag har för övrigt en fulvecka. Mitt hår står år alla håll. Utväxten är total. Alla kläder sitter fel. Inga skor passar. Spegelbilden är hopplös. Ska man inte känna sig helt smashing när man snart fyller år eller vaddå?!)

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar