Annons
Annons

bloggshopping.


 

friday

Bloggar är min bästa källa för inspiration. Alla är jämt så fina, tänker så vettigt och äter så goda grejer. Denna vecka har jag inhandlat två grejer på grund av just bloggläsande.

I torsdags när jag satt på tunnelbanan och läste bloglovin hade Isabelle uppdaterat om en ny kjol. Finaste kjolen jag sett på länge. Gick på riktigt av direkt vid nästa station och styrde kosan mot butiken.

Annons

friday

Hur fin? Högmidjad i mörkblå denim och knappar hela vägen. Min blir inte riktigt lika fint minikort som på Isabelle i och med att jag är kortare än henne, men det gör inte så mycket. Från Zara.


Det andra inlägget var Julia som hade gjort en middag på röding och färskpotatis. Började fundera på varför jag aldrig lagar fisk hemma. Och röding som är så gott också.

dinner

Sagt och gjort. Gick till mataffärens fiskdisk och beställde en hel röding filéad till mig och Magnus.

dinner

Stekte med salt och peppar och serverade med klippt gräslök samt kokt färskpotatis, rödbetor, sparris, ärtor, vårlök och pepparrotsvisp! Alltså så gott.
.

 

Translation. Two bloggers I’ve been inspired by this week: Isabelle who had a new skirt and Julia who had made a summery dinner.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar