Annons
Annons

bloppis 2.0


 

Kom ni ihåg att jag frågade för kanske tre veckor sedan om min bloppis som jag hade innan jag flyttade till new york? Om ni som hade köpt något kunde maila in och berätta hur kläderna mår nu. Åtta finfina historier fick jag! Kanske hade blivit lite mer om det inte varit högsommar. Men vi tar en titt!

Annons

Carro.

I januari packade jag dessa rosa skor och for iväg till Frankrike. I staden som blev mitt första egna hem har dom fått gå vilse med mig och strosa rakt in i äventyr. Som att skriva på kontrakt med en hyresvärd som pratar franska och kroppsspråk, dansa och lova att imorrn stannar vi i bíblioteket, lära sig laga mat, vara beroende av nattpromenader, ta tåget till Paris, få fransmän att tröttna på svensk pop, ojja sig med en söt tant när fiket har stängt, kunna marknaderna, råka åka till Amsterdam, öva pronomen mellan första och andra halvlek på en bar samt ägna en evighet åt att lära folk säga Gudrun fast man egentligen heter något helt annat.
(tack Rebecka för två av fotona!)

Linnea

Här är jag och din klänning på min kompis födelsedag, precis innan vi gick till Baba Sonic och dansade hela natten. Nu har den dock blivit lite liten (på bilden har jag vikt upp den, jag är inte så lång egentligen) så den hänger tyvärr mest. Jag vet inte om det är du som luktar så gott eller om du använt något speciellt tvättmedel för den luktade fantastiskt när jag nyss köpt den.

Julia

På din bloppis köpte jag de här kappan. Minns att Elsa Billgren sa att det var hennes favorit!

Nora

Kjolen från Sonia Rykiel och den blågula koftan hittade hem till mig den där fina septemberdagen.
Sen dess har de fått följa med flera gånger till skolan och på en hel del middagar och fester.
Nu har de dock hamnat lite längre in i garderoben till förmån för sommarens färgexplosioner,
men jag är säker på att de kommer titta fram igen när jag har börjat sakna dem.
Idag fyller jag 18 år. Kanske får något av de här plaggen följa med på min första lagliga
utgång? Det skulle de nog gilla.

Lisen

Jag och den här klänningen har redan hunnit fira jul och vandrat omkring i varma sommarstäder tillsammans. Men mer äventyr ska det bli hade jag tänkt! ps. Du kanske inte kommer ihåg, men jag bad dig att skriva en autograf till min pojkvän Karl på bloppisen. Han blev jättejätteglad och hälsar så hemskt mycket!

Siri

Jag heter Siri och den här bodyn köpte jag av dig. Den används flitigt och jag är väldigt glad för den!!!! Puss

Ella

Den här skitsnygga ylleklänningen (+ 2 par skor) köpte jag på din bloppis. Fick den för en hundring ungefär och den blev vinterns bästa. Köpte Eley Kishimoto-bootsen också men dom har jag ju lånat ut just nu så dom fick inte vara med på bild.

Maja

Hej Fina Sandra!
Stod allra först i kön utanför Beyond retro på bloppisdagen. Ville så himla gärna ha sjömansklänningen som jag inte kunde förstå att du skulle göra dig av med. Så när portarna öppnades så sprang jag in och lyckades knipa den, och den satt som en smäck. Såklart har inte ett endaste kort knäppts på mig då jag haft den på mig. Men här sitter jag i alla fall i mitt nyinflyttade rum i Stockholm.
Skickar med en bild från bloppisdagen också:

.


I had a clothing sale in Stockholm at Beyond Retro before I moved to New York. Here’s 8 girls with the 8 items they bought!

 

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar