Annons
Annons

Bloppis på söndag på Musikaliska.


 

Här kommer en liten försiktig påminnelse om att det är bloppis på Musikaliska på söndag! Jag har rensat ut mer än hälften av min garderob. Det ekar lite sorgset när jag öppnar skåpluckorna. Ska du verkligen sälja allt det där? frågade Magnus men då blev jag ännu mer peppad att jajaja det ska jag ju! Allt som inte använts på cirka två månader ska få värdigare hem.

Annons

magtrojor

Det finns magtröjor så det räcker och blir över! Långa, korta, färgglada, lite flottare och några med tryck.

trojor

Massa tröjor, de flesta midjekorta och ni kommer antagligen känna igen de från diverse dagens outfits.

tshirt

Många t-shirts med tryck, Kiss the boys and make them cry-tischan till exempel.

kjolar

Och korta kjolar förstås! Runt 20 stycken tror jag att jag räknade det till. Bland annat en oanvänd från min kollektion med JC.
Förutom det säljer jag skyhöga platåskor, hängselklänningar, snortajta jeansjackor och massa annat fint!
Allt kostar mellan 10 kronor till 200 kronor.
Så bered er för bargains helt enkelt.

Adressen är Nybrokajen 11 och det håller på mellan kl 13-17. Det verkar tyvärr som det kommer regna lite :'( Men hallå palla er ut ändå! Kom och häng! Jag måste försöka fatta hur man skaffar swish idag bara, men annars går kontanter fint också.
Vi ses där <3
HÄR HITTAR DU FACEBOOKEVENTET.

.

Translation. Blog flea market at Nybrokajen 11 in Stockholm the 14th of june between 1 pm and 5 pm.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar