Annons
Annons

böcker, ballonger, ett halvt kilo räkor och brocooli med florsocker på.


 

Så mycket somriga fantastiskheter som hänt den här helgen! Förstår knappt hur allt hanns med men det gjorde det. Vi avslutar därför denna söndag med en helgsummering.

I torsdags (för helgen börjar ju ändå på torsdagen, i alla fall om man som jag bestämt sig för det),så hade Nina releasefest för sin bok Meningen med hela skiten på Tranan. Åh hon är så himla bra och duktig!

Annons

Jag hade ett American Beauty-moment med en ballong där.

Såhär glada var vi när vi köpt boken. Gör det ni med här.

Efteråt gick jag och Magnus till Babylon och drack rödvin. Utsikten från uteserveringen var det här fluffet till träd som Matilda kallar för broccoli med florsocker på.

På fredagen hade jag rött läppstift och nya örhängen.

Jag och Magnus invigde vår balkong! Upp med ljusslinga först.

Och sedan handlade vi skagenröra och räkor från Melanders och drack rosévin till. Fredagsflott.

Maja kom förbi och så satt vi på balkongen fram till halv tre på natten och pratade politik och andra viktigheter och ville inte gå och lägga oss.

På lördagen hade det nyöppnade hotellet HTL invigningsfest. De frågade om jag ville ha förfest i en svit och då sa jag såklart EH JA.

Jag fick inreda det hur jag ville så jag bad dem fylla hela taket med rosa ballonger. Hur fint?!?! Mer om denna kväll senare, roligt var det i alla fall.

Idag söndag har jag ätit middag med min familj på Ramen Ki-Mama, bästa ramen i stan. Är fortfarande nu ett par timmar senare olidligt mätt. Men på ett bra sätt.
Åh vad bra helg, känner mig sönderpepprad av sommarkänslor.

.

Translation. My weekend! Thursday: Nina’s bookrelease party. Friday: We had dinner on our balcony for the first time and Maja came by and we talked until 2.30 in the morning. Saturday: I had party in a hotel room with 20 of my friends and loooooooads of pink balloons. Sunday: ramen with my family at Ramen Ki-Mama.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar