Annons
Annons

bonjour ?? ?


 

cap d'antibes

Nämen kolla härå!
Jag tog min drönare och tre vänner under armen för att tillbringa vecka 34 på franska rivieran.
Sedan jag började göra veckoinläggen varje måndag har jag förövrigt börjat prata i veckor och inte i datum. Som en gammaldags person liksom, eller en lärare i skolan.
Tycker ändå lite trevligt på något vis?

Annons

cap d'antibes

Jag, Alexandra, Matilda och Nina hänger själva i mina föräldrars hus fram till torsdag. Vi ligger i varsin solstol och läser böcker, äter nektariner och dricker kaffe denna måndag. Förutom när jag tvingade dom till detta gruppfoto.

Är fortfarande sjukt nervös kring min drönare, kör in den i minst en palm eller träd varje gång vi hänger. Sörjer att jag typ inte spelat tillräckligt mycket skjut- eller flygplans-tvspel för då tror jag att jag haft mer inbyggt i mig själv hur man sköter kontrollen. Istället far den iväg över takhusen/poolen och jag hör mig själv skrika neeeeej i inspelningen.

Men man blir bra på allt bara man övar tillräckligt länge, det är sen gammalt. Utom matte då kanske.

Hoppas ni har en fin måndag, so long, take care och hörs snart igen ? ?

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar