Annons
Annons

brevvänner. christmas edition.


 

tumblr_nczcsvQv7c1tifc2zo1_500

Nu har det gått snart ett halvår sedan förra brevvänsinlägget, så på tiden med ett nytt. Förra gången var temat grupper och jag måste bara säga att jag blir SÅ glad när ni mailar, kommenterar, taggar på insta etc och berättar om att ni har hittat varandra. Har läst om mammagrupper, bokcirklar, syjuntor och flyttat-till-en-ny-stad-gäng och mycket mer. Det är helt fantastiskt tycker jag.

Annons

Hur som helst, snart är det julledigt. Kanske är man ensam i en ny stad? Kanske behöver man något att sysselsätta sig med i mellandagarna, som att fika eller helt enkelt bara prata med någon i textform. Eller så kanske man ska plugga på ett nytt ställe i januari och söker nya bästisar? Eller vad som, ni vet bäst!

Skriv en liten ansökan i kommentarerna (eller läs ansökningarna för att hitta någon) och glöm inte att skriva din mailadress i kommentarsfältet. Annars ser bara jag den.
Lycka till! puss.

.

Translation. Time for a pen pal post. If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
236 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar