Annons
Annons

brevvänner. spring edition.


 

God morgon! Idag är det dags för ett nytt brevvänsinlägg. Det senaste var i december och nu står ju våren och näääästan sommaren för dörren och klart att man ska kirra nya kompisar, bekanta och kärlekar då.

Annons

Reglerna eller hur man ska säga är enkla:
Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet.
Och du måste ju inte skriva en annons om du inte vill, utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Förrförra gången hade jag brevvänsinlägg med temat ”grupper” dvs man kunde eftersöka bokcirklar, fikagäng i Paris eller barnvagnspromenadshäng. Så det går att tänka så också när du skriver din lilla annons, att man letar efter några att starta band med kanske, eller varför inte ett politiskt parti.
Vad vet jag, det där kan ni!

Lycka till <3

PS!
p
En annan grej. På lördag kommer jag tillsammans med författarna Gunnar Ardelius och Patrik Lundberg prata på Punkt Medis i Stockholm om att vara ung i litteraturen. Hur skriver du en ungdomsbok? Och hur är det att vara ung i litteraturen? Det är från klockan 14 till klockan 15 och facebookeventet hittar du HÄR.

.

Translation. Time for a pen pal post. If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
238 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar