Annons
Annons

brevvännerna – vad hände sen?


 

tumblr_nfjyzoTYdb1rdtjvto1_500

Nu har jag haft mina brevvänsinlägg som en återkommande grej i några år. Ni vet inläggen när ni kan skriva och eftersöka någon att hänga med, skriva brev med, starta en bokcirkel eller ett band eller ja, lite vad som helst egentligen. Blir alltid lika glad när ni berättar för mig att ni lärt känna någon ni tycker om genom dem.
Därför vore det fint tror jag att få höra de historierna i ett samlat inlägg.
Jag skulle bli så glad om ni kanske kunde kommentera och berätta, alternativt maila mig på [email protected]. Skicka hemskt gärna med ett foto. Så sammanställer jag alltihop inom en snar framtid!
Heja nya kompisar! Något av det bästa som finns.

Annons

 

picture source.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar