Annons
Annons

brunch, hundparad och tacos.


 

new york.

I lördags begav jag mig mot Lower East Side och mötte upp det här gänget. Miranda, Fabian, Linn och Milton!

new york.

Vi skulle till Schillers.

new york.

För att äta brunch!

new york.
new york.

Satt vid fönstret och var allmänt lyckliga över att snart få frossa kolhydrater.

Annons

new york.

Så kom maten!

new york.

Jag åt detta, eggs norwegianlax, pocherade ägg, hollandaisesås, bröd och potatis. omnom.

new york.

Efter brunch och kaffe begav vi oss mot Tompkins Square Park för den årliga Halloween Dog Paraden. Vi träffade den här björnen på vägen så det bådade ju gott.

new york.

Sprang in i Calle och Babba på vägen som redan varit där med sin hund Blue. Här tittar de på Linns gruppfoto på oss där vi blev photobombade. : )

new york.

Sedan var vi äntligen framme på året gulligaste parad.

Och vill bara säga: några av er tyckte förra året när jag var där att det här var fruktansvärt djurplågeri, men paraden anordnas av staden New York under ordnade former. Den sker alltså i en park, där hundarna inte behöver gå efter varandra eller följa några sådana regler, utan de nosar omkring och hälsar på varandra och leker i gräset etc. Det är så otroligt uppenbart att hundägarna älskar sin husdjur, och hundarna själva verkar inte ha något större problem med uppmärksamheten (har man hängt med hundar några gånger vet man ju att det är en av deras favoritgrejer). Dessutom är det massor av djurvänsorganisationer där som man kan lämna donationer etc till, och ingen av de protesterar emot detta. Hundar med kläder är ju egentligen inget nytt, jag tror inte de fattar om de har på sig en munktröja eller en banana split. Ville bara säga detta liksom, att ni kan nog vara ganska trygga med att denna parad är kärleksfull.

new york.

En av de första hundarna vi mötte i parken var en corgivalp utklädd till varmkorv. Jag dog av detta fluff. Som ni kanske vet är ju det en corgi som jag och Magnus tänker ska flytta in hos oss den dag när vi är hundredo.

new york.

Deras öron! <33

new york.

Två chiuauor av cirka hundra chiuauor. De dominerade paraden tillsammans med mopsar och french bulldogs.

new york.

Den här blicken.

new york.

Denna var kanske roligast.

new york.

Och den här lilla gamlisen som mest hängde vid en bänk och vilade.

new york.

Avslutar med det gosigaste jag sett.

new york.

Efter paraden mötte jag och Linn upp Christian och så gick vi till en Halloween-butik och shoppade loss grejer för nästa helg. Smink, läskiga linser och sådant där.

new york.

Sedan kom kvällen. Vi gick hem till Christian och Linn och strax därefter kom Miranda och Fabian tillbaka för nu var det dags för middag.

new york.

Medan Christian styrde köttfärssås talade vi om allvarligheter, det ser man helt klart.

new york.

Sedan satte vi oss till bords och blev serverade tacos swedish style och det var så så gott.

new york.

Och mysigt också för den delen. Vi lekte who is most likely to-leken där någon säger ett påstående och sedan måste alla peka samtidigt på den de tror who is most likely to, samt talade om tidsresor och fritidsintressen som barn. Till exempel.

new york.

Avslutar detta inlägg med denna 3D-printade version av Linn och Christian. Ska SÅ göra en sådan med Magnus när han kommer till stan om några dagar.

.

Translation. My Saturday in New York: brunch at Schillers, Halloween Dog Parade at Tompkins Square Park and tacos and Linn & Christian!

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar