Annons
Annons

bytte hårfärg igen.


 

-

Hej det är jag igen, veliga bruden. Är inte blondin längre. I sju veckor ungefär levde jag och dessa blonda slingor tillsammans.
I måndags begav jag mig till Bangerhead för att färga håret igen.

-

Ja, jag gick tillbaka till rödhårig. Eller jordgubbsblond eller så mycket som det går att vara rödhårig när man har blonderat sig. Den som varit där vet att rött pigment bara faller av blonderat hår. Min frisör Gabbi gjorde som en slags ombre-färgning så att håret inte ska bli för fläckigt sedan när jag börjar tvätta det själv och så.

Annons

Men varför undrar ni?
Jomen.
Jag trivdes som blondin och tyckte det var härligt med en förändring. Men när rötterna började träda fram några veckor in så kastades jag tillbaka till mig själv 2008-ish och hur jag gick till frisören var sjätte (??) vecka för att fixa dom. Jag PALLAR ej detta. Som rödhårig går jag till frisören ungefär två gånger om året i och med att mitt eget hår är ljusrött liksom. Så vill jag ha det, jag orkar ej mer.

-

Så nu är allt som vanligt igen. Typ. Vet att det kommer bli en tid framöver där det röda kommer att behöva kämpas med, men det är okej.
Tack och hej blondie för den här tiden!

.

Translation. Decided to go back to my roots as a redhead again.

 

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar