Annons
Annons

canadian tuxedo.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

ootd

Så här såg jag ut i torsdags, i en canadian tuxedo så att säga. Alltså jeans från topp till tå. Jag fick sån inspo av Mickey i tv-serien Love och klädde på mig det jag själv äger som hon har i serien.

Annons

ootd

Jeansväst från American Apparel och kjol från Urban Outfitters. Kjolen från i höstas, jeansvästen tre år gammal. Nyklippt och nyfärgad är jag också, ser ni!
Jag klipper mig ju hos Gabbi på Bangerhead och hon gjorde mig fixredo för Tokyo i ganska så jättekort page och blont med lite guld i för att underlätta utväxten. Mycket nöjd. Trivs allra bäst i denna korta pagefrisyr, undra om jag alltid kommer göra det och bli någon slags Anna Wintour.

ootd

Glasögonen är från Nividas och heter Vienna.  Min syster Mira har börjat jobba med dem och de fixade en rabattkod på 15% på hela sortimentet till mina läsare! Uppge sandraantingen online (den anges i kassan så se till rabatten är avdragen innan du lägger ordern) eller i den befintliga butiken.

Glad lördag på er nu. Jag ska tvätta mina fönster för snart är det vår!

 

 

Translation. Thursday outfit. Vest from American Apparel, skirt from Urban Outfitters and glasses from Nividas.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar