Annons
Annons

cannes onsdag torsdag


 

Medan den resterande reklambefolkningen i Cannes är fulla vid elva på förmiddagen, ligger i solstolar vid stranden och dansar sig sedan trötta på dålig musik på nån gratisspritfest har jag och Carl Fredrik legat på vårt hotellrum och bollat idéer.

Annons

Vi har fått Young Creatives-briefen nu och har 48 timmar på oss att komma på en idé, filma den, klippa den och klippa egen musik. Idén sattes i förmiddags, om en halvtimme börjar filmningen och sen ska jag bli en mästare i final cut.
Vi måste vinna på grund av en sak – japanerna sa att vi skulle förlora för att vi har en tjej (jag) med i laget. Såna måste köras över. Så länge vi vinner över japanerna är jag nöjd.
Briefen är global warming och vi har hångel med i vår film. Mer kan jag inte säga – norrmännen kan ju iaf läsa svenska och de kanske har hittat min blogg (eh stor chans).
Ikväll har Acne fest och vi står på gästlistan. Det lovas gratis vin och det spritter i min ben efter gårdagens alkoholfrihet.
Vi hamnade i och för sig på en klubb i går, vid två när vi inte orkade tänka mer. Men vid tre var jag tvungen att krypa hem för att man blir så trött i huvudet av att komma en nån catchy reklamfilm om miljöförstöring.
Imorgon klockan fem är vi klara. Då ska jag festa så mycket att jag fortfarande är full när jag kommer hem på söndagen.
japp.

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar