Annons
Annons

carbonara, favoritpersoner, duvbesök och dystermiddagar.


 


I lördags fick jag middagsbesök av Elsa, Devi, Pontus och Michelle. Himla fint med lite favoritpersoner i lägenheten.


Devi.


Pontus.


Vi upptäckte att det flyttat in en duva med 6 små ägg i en kruka på balkongen. När jag smsade min mamma förskräckt fick jag tillbaka ”var snäll mot den, den bor där!”. knäppt men fint.

Annons


Ludde var kock för kvällen.


Han lagade pasta carbonara. Jag vet ingen som lagar så god carbonara som Ludde.


Under tiden som vi väntade på att maten skulle bli klar fick Michelle lite sena födelsedagspresenter av mig. Till exempel shampo som luktar tuggummi och post-it-lappar så små att de inte gick att skriva på. Mycket behövliga saker.


Och så var maten klar.


Vi pratade om ingenting annat än om katastrofen i Norge. Det är så overkligt och hemskt och jag lusläser varje tidning, twitter och blogg. Känns som en kolsvart skräckfilm och det är så oerhört svårt att greppa. Eftersom jag flög flygplan i 20 timmar (mellanlandningar och väntan) och sedan direkt ut i fredagsnatten fick jag inte reda på någonting förrän lördageftermiddag. Kunde inte tro rubrikerna på kvällstidningarna. Så mardrömshemskt. Skickar alla mina tankar till Norge.


Efter en lite dyster men god middag åt vi ost i köket och spelade spel.


Vi spelade först introleken. Jag kom sist fastän jag alltid brukar vinna den. Attans.


Elsa var introleksledare.


Allihopa!


När klockan slog midnatt var det dags att bege sig.


Devis fina skor.


Vi tog en taxi till Trädgården!


Därinne var det som en festival som vanligt.


Jag, Victor och Elsa gick och spelade pingis men blev bortkörda av ett stort gäng som ställde ölglas framför oss så vi inte kunde spela. Ni ser ju hur ledsna vi blev.


Istället hade vi som en egen liten minifest vid baren.


Pontus.


Karim, Ludde och Devi.


En så himla bra kväll med himla bra människor.
.

I invited some of my fav people to dinner last saturday. Ludvig made carbonara och Michelle got some late birthday gifts. But  mostly we talked about the unbelievable tragedy in Norway. After dinner we played games and then we headed to Trädgården which was wonderful and so much fun.

 

(0)
(0)
(0)
37 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar