Annons
Annons

crêpes.


 


I fredags när jag var i mataffären och såg det här paketet med crêpes blev jag helt orimligt sugen på det och var tvungen att köpa. Jag skyller på lathet som inte orkade steka egna, men här kommer ett recept på ett gott innehåll! Pannkakor vet ni väl hur man steker och annars får ni googla upp vetja.
Du behöver:
svamp
vitlök
tomater
ärtor
gul lök
bacon (det här kan man ju hoppa om man vill köra vegetariskt, men jag hade det hemma)
dijonsenap
chevre
nån ostbaserad sås (vi återkommer om vad jag menar strax)

Annons


Börja med att strimla baconet och steka. Och sedan skiva champijonerna, tomaterna och löken i små små bitar.


Och öppna upp och hjälpa ut de små ärtorna.


I med allt i stekpannan! Champinjonerna först, de behöver lite längre tid.


Man kan skypa med en kompis samtidigt, till exempel en som står och lagar paella.

.

I med en rejäl klick dijonsenap, salt och peppar och någon god sådan här inte för rinnig sås om ni fattar vad jag menar. Jag vet inte om just denna smak finns i sverige men den är helt heavenly, ricotta och valnötter och tomat och basilika omnom.


Strimla över chevréosten.


Och så i med en lagom stor mängd på pannkakan och rulla. klart! man kan ju iofs lägga dom i ugnen med ost över, men jag var för hungrig och det här gick ju bra det med.
.


I made crêpes last Friday (well cheated a little bit as you can see since I bought store-made pancakes). I made a sauce that turned out really good containing tomatoes, garlic, mushrooms, bacon, green peas, chêvré cheese, dijon mustard and a thicker pasta sauce containing walnuts and ricotta.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar