Annons
Annons

cykla till klubben 84 timmar i sträck.


 

puss
Avslutar denna vardagsvecka med en dos historier av er igen med era bästa sommarminnen. Var tydligen extra blödig idag när jag läste igenom pga började gråta en skvätt eller två.


När han sa ”jag älskar dig” för första gången, fast på en förfest och som i förbifarten och inför människor. Och jag blev helt paff och nästan arg för att han sa det så enkelt och jag smsar min vän nåt i stil med ”åh vad arg jag blir för att han sa det”. Och senare cyklar vi till klubben hela gänget, med sommar i våra kroppar och whiskeyflaskan går runt mellan oss och jag har glömt ilskan och tänker att han är så snygg och han säger bara: baby, baby, baby om igen och knuffar mig framåt på cykeln.
Och sen är vi framme och låser cyklarna, alldeles för fulla allihop redan och han tar mitt ansikte i sina händer och säger: Jag lovar att jag ska säga det här imorgon också. Jag älskar dig. Jag blir så lycklig när du ler. Jag älskar dig. Och kvällen var ung och att jag sedan spydde ner hela Tylösand gör inte så mycket för han höll mitt hår.

Annons


fick bo tillsammans med min bästa vän i mer än en vecka. varje natt skedade vi och varje morgon kokade hon pasta till oss. på kvällarna drack vi vin, cyklade ut i natten och lät männen ta emot oss men sen cyklade vi hem igen till varandra. när jag är med henne behöver jag inga andra, och det är nog det finaste jag kan känna just nu.


Jag fick hångla med en fett snygg kille på sommarens första fest. Och sedan på en fest till. Och på en till och sedan hånglade vi på bussen hem också.


guud har världens bästa historia!! Som du verkligen skulle gilla tror jag. men jag kan inte berätta!!! Inte nu i alla fall! Om några år eller om vi ses ute! då lovar jag!
p.s den handlar inte om någon kille


Vi räknade ut att vi hade tillbringat över 84 timmar i sträck tillsammans och man tröttnade inte ens nästan.


Hej. I somras köpte vi en katt, och man skulle ju lätt kunna tro att det var när vi hämtade katten som liksom skulle bli det bästa sommarminnet men det är det inte. Du förstår, jag var lite avvaktande mot katten i början, jag visste inte om jag var en kattmänniska, det var min kille som köpte katten och jag var ganska orolig innan och tänkte typ vad händer om jag inte tycker om den?
Mitt bästa sommarminne var när jag en dag upptäckte att jag tyckte om katten, det var en augustidag och jag hade precis börjat jobba efter semestern, och katten var själv hemma medan vi var på jobbet. Jag kände mig så orolig för den och undrade vad han gjorde hela dagen, ringde min kille och frågade om han trodde katten mådde bra och om vi inte skulle åka hem lite tidigare. Om man känner så för en katt eller någon eller något annat så är det ju för att man tycker om den eller det.
Den dagen visste jag ju liksom att jag och katten var okej.


Jag sa lite skämtsamt till killen jag gillade att ”du kan väl göra en ordlista till mig som jag kan använda i Frankrike?”, eftersom han berättat att han kunde en del franska. Någon vecka senare låg det ett brev i mitt postfack, handskrivet med olika färgpennor, där han översatt ord och fraser relaterade till sådant jag nämnt att jag gillar och sådant vi pratat om. Det avslutades lite blygsamt med ”tu es belle” och efter det tog jag mod till mig och frågade om vi skulle ses. Vi träffas fortfarande.


när jag blev ledsen på min kompis och han cyklade över hela gbg mitt i natten för att göra allt bra igen


När jag hade så himla kul att dansa med mig själv på klubbarna i prag att alla andra runtom blev osynliga.

 

 

 

♡♡♡

Translation. Summer memories from blog readers.

 

pic source.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar