Annons
Annons

de fyra sista dagarna i november.


 

november.
I söndags när jag kom hem efter boksigneringen i Umeå så åkte jag direkt hem till Elsa, Pontus och Lynn. Där var Siri och Viktor också och det serverades glögg och nybakta lussebullar.

november.

Elsa och Pontus lagade söndagsmiddag. Har ni sett något godare! Hummer, rökta räkor, ostron och löjrom. Godaste jag ätit på jag vet inte hur länge.

Annons

november.

På måndagen såg jag ut såhär.

november.

Fick ett väldigt fint glögg-bud från Per Morbergs glögg. Tack för det, åt upp pepparkakorna på studs.

november.

På kvällen hade jag date night med Jenny. Vi gick till Il Tempo och åt en sjukt god skaldjurspasta. Gå dit och ät denna snälla kära ni.

november

På tisdagen var jag klädd i helsvart från topp till tå.

november.

Och jag fick ett till glöggbud! Från Saturnus Glögg. Tror ni att någon försöker säga till mig att ha julfest och bjuda alla jag känner? Kanske.

november.

Jag gjorde en sallad till lunch på allt jag hade i kylen och den blev jättegod. Här är receptet:
Grönkål, mozzarella, rädisor, körsbärstomater, passionsfrukt och physalis. Salta, peppra och ringla över olivolja och citronsaft. Ät upp.

november.

Var på så ledset humör men what to do. Dessutom var det kallt ute.

november

På kvällen åt jag på Café Nizza med Siri, Viktor, Jacob och Gustav.

november

Där har de ingen meny som man väljer utifrån, utan man blir serverad det som serveras den dagen helt enkelt. Fick fyra mycket goda, lagom små och välkomponerade rätter. Bland annat denna ostfyllda pasta med svamp och parmesan. Man kunde välja att lägga till hyvlad tryffel till denna rätt för 350 kronor extra. Hur sjukt? Tack men nej tack.

november.

På onsdagen såg jag ut såhär.

november.

Jobbade under förmiddagen och sedan gick jag hem till Nina (och Gil!) och drack glögg och åt pepparkakor. Självklart tog jag med mig glögg pga master of glöggs numera

november.

Hade sol i mitt vardagsrum också! Sådant gör mig glad. Känner ni igen fåtöljen kanske? Den bodde i min lägenhet i New York, men nu har den äntligen fått flytta hem till mitt nya hem. Välkommen fåtöljen. Från Conran om någon undrar, men för en del år sedan.

Nästa gång vi ses är jag i ett varmare land!

 

Translation. My Sunday, Tuesday and Wednesday

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar