Annons
Annons

de senaste dagarna som kom och sedan gick.


 

st barths

Vi kan väl se hur de senaste dagarna förflutit. Inte så mycket har hänt men det har varit varmt. Och blått. Har dragit ner denna bilden till -20 saturation i Photoshop och fortfarande så blå. Badankan har kämpat på.

Annons

st barths

Jag har läst Ett litet liv. Flera timmar om dagen men har svårt att se att jag kommer bli klar de närmsta dagarna. Har så mycket i huvudet och glömmer bort vad jag läser. Försöker skriva ner det men det ligger kvar en del ändå. Dessutom är boken i sig så sorglig att man måste pausa och gråta en skvätt ibland.

st barths

Jag har varit lunchansvarig och lagat en paradrätt – pasta carbonara.

st barths

Mira har matchat himlen.

st barths

Min keps har också matchat den ganska bra.

st barths

En kväll lagade jag och Mira shrimp tacos med massor av tillbehör. Det blev väldigt gott. Sedan fick jag någon slags reaktion av habaneron jag skurit som höll i sig många timmar. Sov med händerna i plastpåsar fulla med yoghurt och dom i en ishink och sömntablett på det för att jag trodde att huden skulle falla av för att det brann så hårt i den.  Det var inte så kul men så kan det vara ibland.

st barths

Har sett ut såhär om dagarna. Simmat längder i poolen och lyssnat på sextiotalssoul när de andra varit på utflykt.

Glad fredag fina ni!

 

Translation. Snapshots from the last few days.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar