Annons
Annons

de senaste dagarna.


 

Jag flyttade hem till min föräldrar i söndags. Bor här veckan ut i alla fall. Första natten sov jag 16 timmar så det var väl antagligen välbehövligt.
Jag kommer och kan inte berätta vad som hänt, det här är ett för stort forum. Men, det här är min plats och därför kan jag och vill inte dölja mitt mående. Respektera det. Jag kommer att ta bort alla kommentarer som handlar om att jag hänger ut honom för det gör jag inte. Han är död för mig. Nästan 4 år lång relation totalt bortkastad. Mina vänner och min familj har tagit bort honom från facebook och instagram. Jag hoppas att jag aldrig någonsin behöver se honom igen.

Annons

Det här har jag hittat på dom senaste dagarna:

february

I måndags vaknade jag mittemot en fåtölj där den här personen låg och vilade.

february

Jag och mamma (som var hemma med feber) åt frukost sent och läste tidningarna.

february

Sedan hängde jag i sovrummet och kollade på helg-repriser och sov om vartannat.

february

Men den här på min mage.

february

Och när kvällen kom gick jag och la mig igen. Här bor jag just nu btw.

february

På tisdagen sminkade mig och gjorde mig redo för att gå ut. Det var så fint i Stockholm i tisdags. 6 grader och strålande sol.

february

Jag promenerade till Stadsbiblioteket och var med i en filminspelning. Snart på en blogg nära dig.

february

Sedan promenerade jag hem, hämtade upp Milla och så gick vi till Gärdet och grävde gropar.

february

På kvällen var mina föräldrar på middag så då beställde jag indiskt på foodora, drack ett glas rödvin till och kollade på big bang theory.

february

På onsdagen vaknade jag upp av att Milla låg och sov i fåtöljen mittemot som vanligt. Så gulligt att hon går och lägger sig här om morgnarna och väntar på att jag ska vakna.

february

Jag gjorde återigen iordning mig.

february

Och så promenerade jag hem. Såhär kan det se ut utanför en bloggares dörr om man inte varit hemma på ett tag.

february

Jag vattnade mina stackars växter och packade ner mer kläder. Hade fått ett bud från Jotex med linnelakan så då bäddade jag nytt med dom + det nya överkastet jag köpt på Ellos. Kan ju vara trevligt med nybäddad säng när jag flyttar hem igen. Sen drog jag därifrån.

february

Sedan kom skymningen och vi gick och såg Billy Elliot på musikal. Shit pommes vad bra den var.

Nu: torsdag.

(0)
(0)
(0)
319 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar