Annons
Annons

den ärliga listan.


 

hi

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Jag grät i söndags när jag var och såg Zootropolis med Morris och Matilda. Kaninhuvudkaraktären skulle åka till stora stan och lämna kaninbyn. Hejdåkramen med föräldrarna vid tåget, ja där började gråta. Men jag gråter väldigt lätt till filmer, skulle ej rekommendera Zootroplis, den var halvkul.

Annons

TRE SAKER DU AVSKYR
Avskyr är ju ett väldigt starkt ord men:
– Människor som är grundsura och som man möter ibland på stan/på bussen/tbanan. Som tittar irriterat på allt och bemöter världen misstroget. Detta verkar vara ett vanligt beteende bland svenska gamla personer. När jag bodde i New York såg jag detta aldrig någonsin. Det måste vara jobbigt för dom att vara så sura jämt.
– Människor som inte kan förklara saker för mig med raka rör utan slingrar sig omkring. Jag blir jätteförvirrad av detta.
I jobbsammanhang: ”När exakt ska vi ses imorgon och var? Vid 11.00?” ”jaa det låter väl bra..eller vad tror du…
Efter-jobbetsammanhang: ”vill du följa med till xx imorrn” ”jaa..det kanske jag ska göra.. vi kan ju höras..”.
Detta blir kortslutning i mitt huvud, förstår på riktigt inte vad denna människa menar och vill då. Men dessa personer är såklart gulliga, jag går inte riktigt ihop med dom alltid bara.
– Slajmig kinesisk buffé

HUR VAR DU I SKOLAN?
Medelmåttig, duktig på det jag tyckte var roligt. Var kompis med några och pratade helst inte med de andra utanför mitt gäng. Blyg, livrädd, konstant olyckligt kär i någon jag inte vågade hälsa på. Men inte alls rädd på själva lektionerna och vågade ofta säga ifrån och tyckte mycket om att hålla föredrag. Hade IG i gympa och MVG i svenska, vilket kanske är en bra summering.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När jag inte har en struktur, när jag inte har ett klart schema för dagen. När någon ställer jättemånga frågor jag inte kan svara på. Tyst stämning. Men det sistnämnda försöker jag öva på. Det får ju bli tyst ibland, sånt kan till och med vara viktigt.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Spaghetti.
2. Rödvin.
3. Att resa.
Classic stuff alltså.

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Glad tror jag? Lite glättig ibland nästan. Bestämd. Pratig. Samt konstig. Men det sistnämnda vet jag inte riktigt på vilket sätt, men jag får höra då och då att jag är just konstig. Tycker i och för sig att de flesta människor är mer eller mindre konstiga faktiskt.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Känslostyrd, driven, organiserad och dålig på ensamhet. Samt en kicksökare, jag lever mer för topparna än lunket.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
När det blir tyst stämning. Det bara viner i mitt huvud efter något att säga, måste verkligen bli bättre på att låta det vara tyst. Alltså, såklart inte med Magnus eller en bästis, men annars samtliga kompisar och bekanta.  Annars tycker jag nästan ingenting är pinsamt, det är det bästa med att bli äldre. Så håll ut alla som tycker prick allt är jobbigt – det kommer inte alltid att vara så.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Med lösögonfransar och ett glas vin in. När jag är utklädd på maskerad och får leka någon annan. När jag går på gatan och en aspeppig låt kommer på och det är vår.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Imorse när Magnus retade mig att jag såg ut som en controller i en ny tröja jag fått i ett bud. Alltså någon slags ekonomiperson som ringer viktiga samtal och har många mappar ungefär. haha alltså! Denna tröja får stanna hemma efter det.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Funderar nästan dagligen varför jag får frågan – flera gånger i månaden sedan jag fyllde 30 – när jag ska skaffa barn egentligen. Nästa person som frågar detta, kommer seriöst slå ner den.  Låt. mig. vara.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Spindlar
2. Okända män på kvällen
3. Att bli lämnad.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Controller.

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Långfilmstrailerklippare! Detta skulle jag vilja bli i ett parallellt universum.

Lista från Atilio.

 

Translation. A list, please read in Google Translator. The button is now located at the top below my header.

(0)
(0)
(0)
64 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar