Annons
Annons

den där bloppisen.


 Innan jag flyttade till New York hade jag ju en bloppis pa Beyond Retro där jag sålde över hälften av min garderob. Nu när det gått några månader och eftersom jag inte längre får spontana attacksaknader efter vissa plagg så vore det så himla roligt att se hos vem de hamnade och hur fina ni är i dem! Kan inte ni som köpte något maila mig på sandrabeijer snabel-a gmail.com eller kommentera här under med en bild eller två och en liten kort historia. Så gör jag ett fint inlägg av det hela!

Annons

Ville också säga tack så himla mycket för alla musiktipsen! Så mycket fantastisk musik, både nytt och gammalt. Och tack för alla kameratips också. Har skrivit ut dem och på lördag ska jag åka flygplan i tio timmar och då ska jag läsa läsa och lära lära.
.


I sold a big part of my wardrobe at Beyond Retro last september. I would love to do a post about where the clothes are now and which adventures they’ve been to. If you were there, drop med an e-mail with a pic and a comment.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar