Annons
Annons

den lilla röda.


 

dress

Hittade en så fin klänning på Zaras hemsida när jag letade efter studentklänningar till er. Några klick och tre dagar senare levererades den till min dörr.

dress

Mitt liv har varit i behov av en fin och lite somrigare miniklänning som jag kan dra på mig när jag ska på finfest. Eller finmiddag på franska rivieran kanske, eller finbröllop. Eller man kanske inte ska ha rött på bröllop förresten. Det betyder väl att man legat med brudgummen? Men tänk om man har det då?
Får helt enkelt ha den på såna bröllop.
Nä skoja. Eller

Annons

dress

Här är vi då klänningen. I hallonrött med dubbla kors i ryggen.

dress

Tänkte inviga den på lördag när jag ska på en fest där klädkoden var lite flottare.

dress

Tycker verkligen ryggkorsningen är så oerhört himla jättefin, samt glad över att kjolen är i minilängd även på en kort person. Ibland när klänningar modellas ni vet, så är ju modellerna så långa. Miniklänning på dom går ibland till knäskålen på mig, så kan vi ju inte ha det.

dress

Klänningen hittar du här på Zaras hemsida. Skorna är gamla från Asos.

dress

 

Translation. New skater dress from Zara.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar