Annons
Annons

det kändes lugnt när mina känslor dog.


 

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Jag har läst ganska många olika genrer på sista tiden: en roman, ett seriealbum och lite poesi. Vi börjar med serierna! Bim Eriksson har debuterat med en asfin bok om kärlek & feminism & systerskap och annat viktigt.

Annons

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Blev så glad när jag öppnade den efter att den dimpt ner i brevinkastet. Tack Bim ^^

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Boken innehåller både längre seriestrippar och korta historier komprimerade på en sida, som den här. Ändå finns det en genomgående röd tråd, om en person som försöker komma över en annan person.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Är extra trött på män för tillfället, så sånt här är ett välkomnade inslag i mitt liv. Känner att jag vill skicka denna bild till samtliga snubbar som skrev hotfulla meddelanden till mig om att jag behövde lite mer kuk i mitt liv när jag var krönikör i Metro.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

Den här vill man rama in. Så många vita t-shirtar jag snorat ner i mina dagar pga heartbreak.

bim eriksson - det kändes lugnt när mina känslor försvann

En väldigt fin bok att ge till din närmsta kompis eller sträckläsa själv. Och visst är det kanske som Bim skriver: att kärlek borde inte vara svårare än att ta hand hamster. Så länge en blir älskad och får en grönsak ibland kommer man ganska långt.

 

Finns att köpa här och här.

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar