Annons
Annons

det kom ett bud.


 

Även nu när jag bott i en annan del av staden har det plingat på med bud från diverse pr-byråer och företag. Det är verkligen en knasig grej det där med bud, att man liksom får saker, flera gånger i veckan. Som ni vet är jag ganska restriktiv vad jag skriver om, och försöker alltid vara tydlig med vad som jag fått eller inte. Jag tror annars det kan bli den stora bloggdöden: när varenda inlägg blir på något sätt buret av ett företag. Ah nu kanske jag svävar iväg. En fin grej med bud är i alla fall att det är lite som julafton i ens liv ganska ofta! Tror att jag kommer titta tillbaka på den här tiden av mitt liv sedan och finna det mycket lustigt.
Det här har kommit hem till mig på Kungsholmen på sistone!

Annons

stuff.

Alice är en av mina äldsta bloggläsare som jag har koll på (alltså inte i ålder utan i hur länge hon läst niotillfem). Nu har hon börjat göra så himla fina iphoneskal och jag fick ett!

stuff.

Kolla fint. Med kaniner, bin, rönnbär och jordgubbar. Här hittar ni resten av hennes grejer!  Hon hälsar att om ni registrerar er och anger VUBE72 vid checkout får ni 10% off!

stuff.

Av Fiskars fick jag förra veckan en finfin frukost med bröd från Fabrique, pålägg samt frukostgrejer som osthyvel, kaffepress och annat praktiskt.

stuff.

Nelly skickade mig en handritad gympapåse och ett par skor jag faktiskt har på mig prick nu. Så himla bekväma.

stuff.

Alex och Sigges bok kom signerad på posten. Inte börjat läsa (ska precis börja på en bok jag känner på mig att jag kommer älska innerligt, men återkommer till den sen). Deras podcast förgyller mina fredagsmorgnar hur som haver, tycker den bara blir bättre och bättre.

stuff.

Loreal skickade mig en hel påse med läppstift och nagellack!

stuff.

Min favorit är denna från Color Riche Collection som heter ”Blake” (tror från Blake Lively?). Perfekt bubbelgumsåttiotalsrosa.

Det var det. Nu måste jag gå tillbaka till att styra upp min något förvirrade vecka. Mitt badrum har blivit uppskjutet ytterligare och jag är numera utan någonstans att sova på ett par dagar.  Ska försöka blogga som vanligt men annars vet ni varför. kram.

 

Translation. Some gifts I’ve got the past week from different brands!

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar