Annons
Annons

disney world, svår akademisk engelska & skinnarviksberget.


 

29baa31d9126bfa40a7c8d4672d27374

efca9089bb647215ef9056c8f930ac0f

 

Man kanske tänker att det är jobbigt att läsa och välja ut kommentarer i inlägget om det finaste som hänt er på sistone. Men det är det inte. Det är så himla mysigt att läsa om era små liv och bra saker som hänt i det.
Här kommer ett lass med lite extra finheter:

Annons

.


Jag har känt mig så jävla dum i huvudet på sista tiden. Verkligen korkad. Men idag läste jag en 30-sidors artikel på svår akademisk engelska om marxistisk teori i relation till feministisk frigörelse och det var inte ens svårt.


Skulle slänga soporna och där precis vid soprummet står min granne med en helt ny taxvalp. Jag stannade och bara glodde socialarbetare-style. Herregud vad dom är fina


Bokade just en resa till Disney World till min dotters femårsdag. Hon önskade sig vad som helst med prinsessor och då tänkte vi varför inte träffa dem allihop? När hon blir stor ska hon bli astronautprinsessa så hon får bestämma bra saker och åka till rymden.


Jag har spenderat fem dagar i Tokyo och den staden golvade mig totalt. Kärlek vid första ögonkastet. Dess vänliga människor som ser ut som att de kommer direkt från front row vid catwalken. Att jag gått upp 2 kg på ramen, crepes, risbollar och udon-nudlar. Å dess små städer i den stora staden med mysiga kringelkrokiga gator med bollliknande träd.


Den här hösten har jag insett att det går jättebra att bli kär i tjejer också. Vilken vinst!


Pratade i telefon med mitt ex (det var han som gjorde slut) och han sa att det är roligt att prata med mig och att vi väl kan göra det snart igen, och jag kände att jag nog inte kommer bli så lätt för honom att glömma bort.


Hans kör kom och sjöng serenader för mig mitt i natten. Jag bara stod och fnissade på balkongen och önskade att det betydde något. Trots att han inte vill ha mig så kändes det så himla fint på något sätt. Sen hade vi så jävla bra sex.


Jag friade till min sambo på Skinnarviksberget och var så nervös att jag knappt visste vad jag skulle göra av mig själv. Han svarade att ”alltså ja, att du ens behöver fråga!?”, sen drack vi champagne och han och detta är det största finaste som hänt någonsin.


Efter att det tagit slut med min kille var det en så befriande känsla att helt plötsligt komma på mig själv med att tänka: FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT BO SJÄLV. Inte längre ensamt, sorgligt, kallt. Helt plötsligt är det roligt, mysigt, varmt, och vilken jävla frihet det är alltså.


Jag blev sjuk i somras och flyttade hem till min familj. När föräldrarnas semester och småsyskonens sommarlov tog slut var det bara hunden och jag all day every day. I lördags bestämde jag mig för att jag var frisk och att det var dags att flytta tillbaka till mitt vuxenliv i stan. På kvällen smsade mamma: ”Hunden letar efter dig”.

 

♡♡♡♡♡♡

photo source & picture source.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar