Annons
Annons

drömmar om våren 2018.


 

stockholm
mina planer för våren:
På tisdag drar jag till Frankrike och stannar till april. Ska jaga våren är planen. Sen när jag kommer tillbaka hoppas jag på uteserveringar. Vågar inte hoppas på så långt som skippa vinterjacka, men sneakers har vi nog uppgraderat oss till!

Annons


wednesday.
bästa vårstället:

Babylons uteservering, Katarina Ölkafés uteservering. Men allra mest: där bilen som sopar bort gruset från trottoarerna har varit <33333

emma & kalle's wedding.
vad ser du fram emot mest?

När det börjar spritta i mina vänner och de bjuder in på lördagsfester och det är ljust fast klockan är åtta och någon skriker DET ÄR LJUST FAST KLOCKAN ÄR ÅTTA.

friday.
vad vill du köpa inför våren?

Hmm.. Vill nog mest bara rota fram vita t-shirts och solisar och min mörkblå skinnjacka.

elsas's baby shower
vad kommer du äta i vår?

När börjar det kronärtsskockssäsongen?? Vill äta dom!

vuxenkollot
vad kommer du dricka?
Cava och Pilsner Urquell.

tokyo.
vad kommer du lyssna på?
Fipplar med en vårspellista till er. Kommer när ni minst anar.

nina's bachelorette party.
favoritvårdoft?

Får man säga känsla? Kalla kinder-känslan, när man liksom så gärna vill vara utomhus att fingrarna håller på att ramla av, men man kryper ihop tillsammans under en filt på uteservering och tappert dricker sitt cava. Och någon anti-vårare säger Men ska vi inte gå in ändå och vi tappra vårkämpar säger ALDRIG. Och sen blir vi asförkylda ofc.

saturday
hur kommer du minnas din vår när den går över i sommar?

Förhoppningsvis som att vi knappt frös.

(11)
(13)
(0)

15 kommentarer till “drömmar om våren 2018.”

 1. Jag verkar vara den enda i hela världen ungefär som föredrar vinterhalvåret och känner en spirande ångest inför ljuset och den stundande värmen (dvs att vintern är… slut snart?!?!). Att man på något vis SKA vara så glad och social när det är sommar, ”passa på”, är också ångestfyllt. Well, jag kommer som vanligt inte ha semester pga timvikarie och den tid jag är ledig vill jag mest vara med min dotter (och hennes far) 💜 utan att behöva känna mig som en utomjording.
  Älskar att vi har årstidsväxlingar iallafall. Livrädd att vinter-vintern ska försvinna ännu mer bara! Mvh bitter 21-åring

  1. Du är inte den enda! Har SAD fast för våren och sommaren. Ljuset är hårt och kallt, det värmer inte nånstans utan ger mig bara huvudvärk.

  2. Jag med! Jag avskyr våren och sommaren. Är så glad över hösten och vintern! Jag är mer inomhus under sommaren än under vintern.

 2. Måste fråga…hur äter du kronärtskocka? Finns ju flera sätt men med citron är ju klart godast. Tänkte du som gillar ceviche 😁

 3. Längtar så mycket till våren just nu att jag knappt kan sitta still!! Längtar till picknickar i stadsparken, avskavt smink på nästippen pga att en konstant bär solglasögon, vita tygskor som blir gråa av stadsdamm, jeansjackor som en svettas i och använder som sittunderlag i blött gräs, löjligt dyra glassar på pressbyrån, att fylla tjugo och handla på bolaget för första gången och inte behöva frysa när en är ute tills klockan fyra . Jamen ni hör ju.

 4. längtar så mycket att jag spriiiiicker!! men enligt vår kalenderindelning är det ändå vår nu, i och med mars. värt att komma ihåg under tunga dagar!

 5. innan du börjar: gör massa saker som du älskar och blir glad av, så att då kanske kan trycka bort ångesten litegrann och ba njuta av annat roligt för en stund. när du börjar: tänk på andetagen! låter så fånigt, men just hur vi andras spelar så stor roll för hur kroppen reagerar. det blir liksom en ond spiral där kropp och hjärna triggar varandra i ångesten, istället för att en ”lurar” hjärnan genom att andas lugnt.

  lycka till <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar