Annons
Annons

dunjackor med rymdmotiv, thaiboxning och fryst linssoppa.


 

ad063c39cabfac9d251ffdf39896f8d7

Piffar till denna tisdag med lite fina historier från er om bra saker som hänt under året.


Min thaiboxningstränare (tänk er en riktigt machoman som ändå är… snäll):
Asså… Klara. Vart vill du komma med din träning?
Jag (visste inte att han visste vad jag heter plus blir nervös):
Ehhhh jag tror jag hade velat tävla nån gång.. i framtiden.
Tränaren: Jag undrar för att det börjar se jävligt bra ut.
AHHHH DET BÖRJAR SE J Ä V L I G T BRA UT NÄR JAG THAIBOXAS!!!!!

Annons


jag var på en jobbresa förra veckan, i Köpenhamn. På kvällen åt hela jobbgänget en 11-rättersmiddag på en märklig konceptrestaurang i köttbyn. En av rätterna innebar att vi allihop fick gå ut på innergården, där alla fick ta på sig dunjackor med rymdmotiv och extremt dålig passform och grilla pinnbröd över öppen eld. Så där stog vi i köpenhamnsnatten allihop i fula jackor, grillade bröd, drack svingod champagne och det var så sjukt oväntat och en av de bästa matupplevelserna i mitt liv.


Jag har precis flyttat hemifrån och i söndags så knackade det på min dörr och där stod morfar med en bukett blommor. Vi drack juice och spikade upp tavlor och ringde min bror som bor utomlands sedan flera år tillbaka. Jag spenderade för första gången i mitt liv en hel dag med min morfar, och det var precis som att umgås med en bästa vän.


Grejer är inte så bra just nu. Jag har kompiskris och är kär i en som bor i Paris, och hon är inte är kär i mig. Men idag kom min favoritpoet till min skola och pratade om skrivande och det var det bästa på länge. Jag frågade hur man ska göra för att tillåta sig själv att skriva och hon sa: ”tänk på alla killar som skriver så mycket skit och blir geniförklarade ändå. Får de får du” OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SANT.


Jag har flyttat till Antibes!!! Säger Bonjour och Ca va? till gulliga tanter på gatan, äter massvis med god ost och dricker (allt för) gott vin, samt spanar på unga män med bruna ögon. Livet, Sandra!


för två år sedan lagade du linssoppa åt mig för sista gången och idag rensade jag frysen. hittade en mycket sorglig portion linssoppa längst ner i frysfacket. jag slängde den skiten direkt i soptunnan. alltså inte ens i lilla soppåsen under vasken, nej, jag tog på mig ytterskorna, ryckte med mig nyckelknippan och åkte fem våningar ner för att personligen släppa den grumliga lilla fryspåsen rakt ner i hushållsavfallskärlet. sen tog jag trapporna upp, jag sprang, spurtade, tog ut mig helt, jag kollapsade fnitterglad i min hall. jag var hel. och du? du är ingens hemsökelse längre.


i have a new friend, that I met this summer, and the other night we had a serious argument about whether harry potter was a good friend or not, and whether he was a good person or not. Like a long, serious discussion where we kept interrupting each other because we both felt so deeply about the subject. I’m pretty sure we will be friends forever.


Det här inlägget fått 228 kommentarer på 12 timmar. Det är en var tredje minut. Så ofta vill folk berätta något fint om deras liv.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar