Annons
Annons

elva bilder från en fredag med hund och öl.


 

friday.

I fredags vaknade vi upp med en sömnig tax i sängen, en mycket lyxig grej. Jag och Milla släppte in mina snickare, gjorde i ordning oss och begav oss iväg.

friday.

Vi satte oss på Ilcaffè och jobbade. Nästan alla mina stammishak är hundvänliga, tänker att det måste vara något undermedvetet som sker i mitt huvud.

Annons

friday.

Vid lunch åkte jag och Magnus till Centralen  för att köpa en teve av en bloggläsare. Kolla fin och vit! Kommer bli så bra i bokhyllan istället för den svarta kolossen vi har där nu.

friday.

När vi gick hem för att lämna av den såg vi att det strax ska öppna en vinbar på vår gata! Blev mycket peppad över detta.

friday.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån. Fick ett så himla fint bud från DesignBrew med massor av goda ölsorter från deras bryggeri. Helg = räddad.

friday.
Sedan började jag fixa i badrummet. Det som går att fixa nu i alla fall! La in allt mitt smink fint i lådor och så. Och ni ska såklart få se badrumsresultatet men ej klart än.

friday.

Blev hungrig och åt en paprika.

friday.

Vid sex kom Magnus hem och då började vi städa i ordning lite mer på riktigt. Packa upp grejer från när vi bott på Kungsholmen, dammtorka hyllor och ställa tillbaka kläder och skor och annat.

friday.
Vid åtta lagade vi middag. Hade fått ett fint bud med ICAs rosa produkter i och med bröstcancermånad nu.

friday
Blev frittata på rotfrukter och fetaost tillsammans med en syrlig blomkålssallad med tomater. Gott!

friday

Avslutade kvällen med en öl på balkongen innan vi gick och la oss. Klart slut fredag.

 

 

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar