Annons
Annons

en brevvän eller två till hösten.


 

Nu när hösten strax är runt hörnet (eller vi har ju såklart sommar i en månad till, men sen så) är det på tiden med ett nytt brevvänsinlägg!
Augusti och september är ju då man brukar äntra nya skolor, nya platser, nya yrken och nya länder. Eller så kanske man stampar på samma ställe men vill lära känna nya människor.
För er som missat mina tidigare brevvänsinlägg går de till såhär:

Annons


Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter (en fikakompis, en bokcirkel, en ny bästis, en brevvän, en basist till bandet, en kompis i london etc etc, ni vet bäst), + var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet.
Och du måste ju inte skriva en annons om du inte vill, utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till! Det är SÅ fint när jag träffar er i verkliga livet och ni berättar om era brevvänner ni har fått genom dessa inlägg! Fy sjutton var flott det är med kompisar alltså.

puss.

ps. håll utkik på himlen ikväll, vi ska få massa stjärnfall.

ps2: oroa er inte om er kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan!

 

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

(0)
(0)
(0)
375 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar