Annons
Annons

en dag, då mitt hår är långt,


 

ser jag framför mig dessa frisyrer:

Här är två drömmiga målbilder. Alicia Silverstone på 90-talet är den finaste frisyren jag sett kanske. Så vill jag ha jämt tack. Ni vet väl att man magiskt också förvandlas utseendemässigt till Alicia Silverstone när man skaffar samma frisyr? Så otroligt praktiskt.
Den andra bruden som jag gissar är fyrtiotal är väl en frisyr jag kanske aldrig kommer ha, men jag är ändå helt mesmerized av hennes svall. Det får bli på de dagarna man är bjuden på cirkusprinsessfest. Som man blir.

Annons

Annars hämtar jag inspiration i Britt Eklands och Brigitte Bardot tuperade lockar, Kirsten Dunst och Chloe Sevignys gardinluggar, Jane Birkin och Liv Tylers självklarhet, Drew Barrymores tidiga 90-talshårsprayade kalufs och typ alla långa svall där ett öra tittar fram lite alvlikt. Så himla fint alltså.
Nu har mitt hår växt några centimeter nedanför axlarna men jag tycker gott att det kan bränna på lite fortare. Jag är redo att bli sjöjungfru vilken dag som helst.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar