Annons
Annons

en fredag i ränder.


 

friday outfit.
Så här såg jag ut i förrgår när jag presenterade min bok på förlaget för ett gäng bibliotekarier från lite runt om i landet. Jag hade ny tröja, det var 21 grader ute och dessutom fredag. En pangdag helt enkelt.

Annons

friday outfit.

Den långärmade t-shirten eller tröjan eller vad man nu vill kalla det är ny. Från Comme des Garçons. På fötterna ett par Supergas från deras samarbete med Scotch&Soda och kjolen är den jag har jämt ni vet.

friday outfit.

Läppstiftet i samma färg som hjärtat är från & Other Stories och heter melton sunset.
Tänk om det aldrig mer blir vinter!?

 

Translation. What I wore Friday. Shirt from Comme des Garcons, old skirt and sneakers from Superga x Scotch and Soda.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar