Annons
Annons

en fredag i williamsburg med kakdjur och fotoautomater.


 

new york

I fredags åkte jag till Williamsburg med Mira och hennes pojkvän Kotten för lite Brooklyn-strosande. Mira köpte gulliga kakformar för kakbakande.

new york

Vi svängde förbi The Bagel Store för att äta den här sjuka. Regnbågsbagel med confetti cream cheese. Var faktiskt godare än det låter.

Annons

new york

Förevigade oss i en fotoautomat.

new york

Och så åt vi lunch på The Diner där det är så fint och så gott.

new york

Jag åt en inbakad kålhistoria med mycket ost, tomatsås och ett löskokt ägg.

new york

Efter lunchen åkte vi tillbaka till Manhattan. Jag lockade håret och gjorde mig redo för en dagens outfit som Miras kompis som är fotograf skulle ta åt mig! Någon frågade förresten om jag tröttnat på att blogga pga låter andra fotografera mina dagens outfits. Såklart inte, för mig är det ju liksom precis tvärtom! Jag fixar ju fina bilder för er för att höja standarden på bloggen, istället för att bara ta på självutlösare i min vardagsrum jämt och ständigt : )

new york

Efter fotografering skypade jag med den här gulliga.

Och när kvällen kom blev det italienskt och rödvin med Livia, Aviva, Miranda och Linn!

.

Translation. Friday in New York. Shopping and lunch in Williamsburg and italian food in West Village in the evening.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar