Annons
Annons

en fredag med julfest, regn och lite annat.


 

1

I fredags började jag min dag som jag börjar ungefär alla dagar i mitt liv. I köket med frukost. Dricker just nu julte med smak av saffran från Johan&Nyström, så gott, finns på Designtorget.

2

Sedan gjorde jag mig fredagsfin till tonerna av Alex & Sigges röster.

Annons

3

Vid halv tolv efter lite förmiddagsjobb kom en regnblöt Alexandra hem till mig.

4

Vi gick till öppningen av Skanstull nya matsal Teatern. Vi fick provsmaka på det mesta och det godaste var deras ramen med masssssor av koriander.

5

Efter lunchen sa vi adjö och jag tog en fika på Vina med Michelle som var hemma i Stockholm. Hon bor ju i Kenya nuförtiden och startar upp ett företag. Glömde förresten att betala för min kaffe, förlåt Vina.

6

Hängde i mitt vardagsrum resten av eftermiddagen och tidsinställde helgens blogginlägg.

7

Kvällen kom och jag pyntade mig med concealer.

8

Och bytte kläder till lite festligare. Sedan var jag superredo för fredagskväll.

9

Vid klockan fem mötte jag upp Joakim på en uppvärmd uteservering för ett glas cava.

10

Sedan promenerade jag till Författarförbundet som hade julfest för sina medlemmar som ger ut barn- och ungdomsböcker. Man skulle ta med en julklapp i form av sin egen bok. Så här såg min present ut före och efter regnet : (((

11

Stannade bara en kort stund för jag kände verkligen ingen alls och dessutom hade jag lovat bort min kväll till Magnus. Vid åtta ringde han (jag tog en skärmdump för att jag plötsligt insåg att iphone-silhuett-personen verkligen är lik honom). Tog en stöd-cheeseburgare på Donken.

12

Vi sågs på Vina (var alltså där två gånger på en dag). Alexandra som skulle på hemmafest lite senare dök också upp för fredagshäng.

13

Sedan kom Alexandra på att hon hade en vinflaska i väskan, så då gick vi upp till oss och hängde i vardagsrummet, lyssnade på vår egen musik och skålade innan fröken skulle iväg. Och ganska snart efter det var denna heldag till fredag finito.

 

Translation. My Friday. I worked from home all day with a lunch break when Alexandra and I went to the opening of the restaurant ”Teatern”. In the evening I went to a Christmas party and ended my night with drinks together with Magnus and Alexandra.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar