Annons
Annons

en fredag på hotell.


 

Hej, och ursäkta att jag inte skrivit något på hela helgen men jag tappade bort min kamera i fredags när jag var ute och rände på stan. Som tur var hade någon älskvärd person lämnat in den och vi är äntligen återförenade! För att fira kommer här min fredagskväll som innehöll extra allt:

Annons

friday.

Jag blev tillfrågad för ett litet tag sedan om jag ville bo på Berns någon natt i januari. OM jag ville. Jag och Magnus checkade in efter jobbet i fredags. Vi fick ett rum precis vid skylten med balkong och den här utsikten. Stockholm <3

friday.

Vi gjorde oss hemmastadda och jag bättrade på läppstiftet.

friday.

Sedan gick jag ut och träffade det här gänget: Love Antell med kamera-crew! Jag ska nämligen vara med en liten snutt i hans musikvideo som kommer ut om ett par veckor, så det spelade vi in vid ljusälgarna på Nybroplan.

friday.

Efter inspelningen gick jag tillbaka till Berns och drack ett glas bubbel i baren med min mamma.

friday

Efter det gick jag och mötte Magnus på Kåken.

friday.

Vi var ensamma på terrassen och det var fint.

friday.

Sedan var det dags att byta ställe igen. Vi hade bokat bord på P.A.

friday.

Där var det romantic och vi åt biff rydberg som är som en lyxversion av pyttipanna.

friday.

Efter middagen smsade Gustav och undrade vad vi sysslade med, så då bjöd vi upp honom på vårt hotellrum på whisky sours.

friday.

Sedan lite piff.

friday.

Och så var det dags att gå ut och göra natten på riktigt. Jag och Magnus hade nämligen fått vip-band av Berns som tog oss förbi kön på typ alla klubbar runt Stureplan. Vi bestämde oss för att utforska klubbar vi aldrig annars brukar gå till.

friday.

Fast först Riche.

friday.

Där var det trångt och högljutt. Att stå mitt i en fullpackad bar och behöva prata nära för att det annars inte hörs, bli knuffad runt, se människor man känner, hälsa lite, tränga sig vidare – alltså jag ÄLSKAR det. Fredagsnätter <3

friday.

Efter Riche bestämde vi oss för att spana in Sturecompagniet och sedan den klubben som ligger inuti den (inception-klubbing), nämligen V. Där hade de ett uppvärmt tält på en innegård mellan takåsarna.

friday.

Alexandra hade vi plockat upp på Riche.

friday.

Jag, Peter och Alexandra.

friday.

Det något suddiga men peppiga gänget bestämde att det var dags för en ny hållplats vid tvåtiden.

friday.

Så då gick vi till Spy Bar, träffade Natalie till exempel, hängde i gubbrummet och dansade.
Kom hem runt halv fem, men det var ändå okej när man vaknade upp i det här.

.

Translation. My Friday contained bar hopping, good food, dancing friends and lots of prosecco!

(0)
(0)
(0)
44 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar