Annons
Annons

en fredagslunch.


 

Ungefär såhär såg min fredagslunch ut enligt min mobiltelefonkamera (som tydligen är helt strålande).


Jag och Nina promenerade till lower east runt halv ett tiden. Såhär såg jag ut och såhär varmt är det här. Helt sinnesjukt och underbart fantastiskt. Ingen vinterjacka. Ingen halsduk. Inte ens jacka, bara kavaj. Jag dör lite av avundsjuka på mig själv nästan.

Annons


Vi gick till Meatball Shop för att äta lunch. Det är ett superfint och billigt ställe som bara serverar köttbullar i alla storlekar och former. Man bestämmer vilken köttbullesmak man vill ha och sen bygger man ihop sin egen måltid utifrån den. Vilken sås man vill ha, tillbehör och så vidare.


Jag beställde köttbullar med morot och selleri-smak i tomatsås. Och lök, nötter och brysselkål vid sidan av. Det var så himla himla gott.


Här är Nina. Hon beställde vanlig köttbullesmak med parmesansås och stekt ägg på toppen.


Efter att vi ätit promenerade vi runt kvarteret och hamnade här. Och det var väl egentligen det jag mest ville visa er. Här träffade vi nämligen vaktmästaren och hämtade vi upp våra nycklar. För bakom den lilla dörren under trädet flyttar jag och Nina in nästnästa vecka!
.


My friday lunch. Me and Nina took a walk over to the lower east side, had lunch at Meatball Shop and picked up our house keys. We are moving in to our apartment next week, yay!

(0)
(0)
37 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar