Annons
Annons

en gammal kinesisk farbror, sovsällskap och snapchat.


 

8682d44079d97d5349015f599a6821b6
Glad onsdag. Låt oss göra denna svinkalla morgon lite mysigare med historier om fina saker som hänt er.

.

När jag tvivlade på min musik såpass mycket att jag kände att jag ville sluta hålla på med musik (aka det som varit mitt liv sedan jag var typ 9) helt och hållet. Så berättade jag det för min lärare varpå han svarade ”If you quit now, I will kill you. You’re so, SO talented, and so musical, and the future is bright for you.” Alltså jag DOG

Annons

 .

I januari såg jag min storebrors flickvän kyssa en annan kille. Hon visste inte att jag var på samma bar som henne och jag grät i taxin hela vägen hem till honom för att jag visste att jag var tvungen att berätta för honom att hans första kärlek varit otrogen. Tre månader efter att dom gjort slut kändes det som att han aldrig skulle skratta igen så jag tog mina sparpengar och bokade en resa till Barcelona till oss. Sista kvällen träffade vi ett tjejgäng som också var från stockholm och när vi kom tillbaka till hotellet såg han att en av tjejerna lagt till honom på Facebook. Förra helgen stötte jag på tjejen från Barcelona i rökrutan utanför en klubb och hon vinglade fram till mig och skrek ”tack för att du gjorde så att jag fick träffa din underbara jävla storebror”. Sen skålade vi för honom. Och nu skrattar han igen.


Här om veckan träffade jag på tre supersöta människor på samma dag. Den första var en långhårig tanig fotbollsdomare som pratade med supersnäll viskande röst. Den andra var en lång hårdrockare med en F! pin på kepsen. Och den tredje var en gammal kinesisk farbror som behövde hjälp att ta sig till Ikea <3 smälter när jag ser gulliga människor på stan


När han skrev: ”Vill du ha sovsällskap?” Efter jag hade slutat jobbet vid 21:15.


Jag gillar inte barn, men jag föll pladask för min 10-åriga avlägsna syssling som jag träffade på min farfars 70-årsfest igår. Hon var kaxig, mogen och hon lärde mig en massa om youtube. Vi hängde hela kvällen, och i slutet sa hon att hon önskade att jag var hennes syster. Nu har jag bestäm mig för att bjuda henne till Stockholm på en girl power-helg.


En gullig kille som jag matchade med på tinder har vänt upp och ner på mitt sexliv totalt. Han kan från ingenstans börja förföra mig, slita av mina kläder och lyfta upp och bära in mig till sovrummet. Sexet handlar nästan bara om min njutning, till skillnad från alla andra killar jag varit med innan. Häromdagen fick han mig att komma av oralsex för första gången i mitt liv. Känns rätt fantastiskt att veta hur det faktiskt kan och borde vara.


Efter några veckor av att låtsas som ingenting i skolan, inte hångla framför klasskompisarna och bara röra varandra när ingen såg skickade han en snapchat på mig till sin mamma. En lördagmorgon när jag satt i sängen i pyjamas tog han en bild och skickade till henne, och jag tänker att om han berättar för sin mamma behöver jag nog inte oroa mig över vad vi är. Dagen efter kysste jag honom mitt framför alla. Han kysste mig tillbaka.


Att vi är inne i en sån jävla GIRL POWER tid. Vi håller varandra om ryggen. Fy fan de känns SÅ JÄVLA BRA FÖR TJEJER ÄR JU SÅ JÄVLA GRYMMA OCH VI BORDE HYLLA OSS SJÄLVA DAGLIGEN.
SÅ SKÅL PÅ ER TJEJER DÄR UTE. JÄVLIGT MYCKET SKÅL FÖR NI ÄR SÅ FÖRBANNAT BRA OCH STARKA.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
41 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar