Annons
Annons

en gång som var en annan.


 

photos: rebecca fexby
Rebecca skickade några fotografier som hon tog på mig för något år sedan i samband med hennes fotoprojekt Project Femme, tänkte att jag kunde pynta bloggen med dem denna onsdagsmorgon.

photos: rebecca fexby

Vårt citronträd var fullt med frukter tydligen när bilderna togs. Och vårt golv…jag vet. Det är så skrapigt och oälskat. Jag hade liksom ingen aning om när jag flyttade in i lägenheten att man brukar slipa golv? Hade ju aldrig ägt en lägenhet innan och ingen berättade för mig att det är så man gör och att de liksom blir fina då. Alltså skyller inte på någon, mer fascinerad över min totala cluelessness. Lär ju liksom inte hända nu att de slipas förrän vi flyttar därifrån. Oh well, tur att man oftast tittar rakt fram ändå!

Annons

photos: rebecca fexby

Kommer sakna solljuset i köket nu när vi närmar oss november. Jag sitter ju förresten på ett plan mot solen när detta inlägg publiceras. Så knäppt ju, men kul med värme. Kanske blir lite färre blogginlägg resten av veckan pga det, så ni vet.

photos: rebecca fexby

puss.

(bilder fexby)

 

Translation. Some pictures Rebecca took of me in 2015.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar