Annons
Annons

en ganska så händelserik lördag.


 

Hej förlåt att det har varit så struligt senaste veckan att komma in här. Jag vet inte varför Rodeo har varit nere och trasigt allt som oftast men jag hoppas, hoppas att det verkligen går över snart.


I lördags vaknade jag tidigt, kanske vid halv tio, och gjorde mig iordning.

Annons


Jag lagade mig en omelett till frukost. Mycket enkel och god frukost. Blanda två ägg, en halv deciliter parmesan, mjölk, salt och peppar och lite hackad lök i en bunke. Häll ut i en stekpanna och stek försiktigt. Klart när den ser klar ut!


Efter frukosten kom de här två damerna över. De jobbar för ett japanskt modemagasin som heter Ginza Magazine och hade mailat och frågat om de fick fotografera mig och det fick de ju såklart. De var väldigt gulliga.


Efter fotograferingen promenerade jag till Nolita och träffade upp Ulrika och Devi för en liten promenad. Devi är i New York en vecka från och med i lördags, pepp!


Sedan mötte jag upp Nina och så åkte vi upp till kontoret för att jobba lite.


hej hej här sitter jag och jobbar.


Efter ett gäng timmar var vi klara alldeles precis i tid för kvällen.


Jag hade nämligen bokat bord på Pulinos, en italiensk restaurang vi inte hade varit på.


Jag gillar när man kan spana in i köket. Där stod de och lagade pizzor som sjutton.


Ulrika var med.


Och Alexandra.Osttallrik.


Jag åt en skaldjurspasta.


Efter middagen och lite kaffe var det dags att gå vidare.Vi gick till Von som är en trång bar i närheten och där satt vi längst bak i en soffa och drack öl.


Tills klockan blev halv ett och hemmafest-tid!


Vi tog en taxi och gjorde ett pitstop för vindruvor.


Till sist var vi framme i Brooklyn och redo för kalas.


Det var Jesper som hade fest!


Fabian var där.


Linn.


Mathieu och Christian.


och massa människor jag aldrig träffat innan men som var väldigt trevliga och pepp.


Jesper tog också bilder.


Bella och Christian.


Devi.


Och sedan ramlade vi runt därinne till klockan halv fyra när jag och Devi vinkade adjö till de andra och tog en taxi hem. Finfina dagen och kvällen och natten.
.


My saturday. Woke up and had an omelette for breakfast. Two ladies from the japanese fashion magazine Ginza Magazine came up to my apartment to take some pictures of me and what I was wearing. On my way to work I met up Devi and Ulrika for a little while and then me and Nina worked the rest of the day. In the evening I had booked a table at Pulinos. We were ten people eating pizza and pasta and after that we headed to Von for beer. We ended the night at Jesper’s house party in Brooklyn.

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar