Annons
Annons

en torsdag med en hamburgare, en kräftskiva och en hungrig fågel.


 

thursday

I torsdags vaknade jag av mig själv vid 07.30 vilket kanske har hänt tre gånger i livet innan. Jag gjorde mig i ordning och såg ut såhär.

thursday

Åt frukost gjorde jag också. Det blev chiapudding på kokosmjölk med hallon, te och ett löskokt ägg. Sedan satt jag här och jobbade tills klockan blev dags för lunch.

Annons

thursday

Då promenerade jag ner till stan och mötte upp Magnus. Majonnäsen Hellmanns hade en hamburger-foodtruck vid Dramaten där de delade ut gratis hamburgare. Här skulle det ätas.

thursday

Vi satte oss på Dramatentrappan med vår lunch.

thursday

Så himla god hamburgare med bacon och rödlök. Och så var brödet friterat eller något för det smakade precis som langosbröd. Tycker så mycket om langos, tråkigt att det inte finns att äta någonstans i Stockholm förutom på Gröna Lund.

thursday

Efter lunchen promenerade jag hem igen. Den här intog lunchen på en uteservering i Gamla Stan.

thursday

Jobbade hemma resten av dagen med diverse olika saker som tyvärr var lite för många olika saker och därför kändes det hela ungefär så här.

thursday

Vid fem gick jag till Vasastan (mycket promenad denna dag). Placerade mig på Tranans uteservering.

thursday

Strax kom Elsa och Magnus och slöt upp.

thursday

Sedan gick vi tvärs över Odenplan till Tennstopet.

thursday

Tennstopet hade sin årliga kräftskiva och vi var bjudna och galet kräftsugna. När vi kom stod det en orkester och spelade för alla i regnet. Orkester + kräftor + uteservering + sommarregn = <33333

thursday

Det var bordsplacering och kräfthattar och hakklappar.

thursday

Jag satt med bland annat Jonas, Magnus och Elsa.

thursday

Till förrätt fick vi kantarelltoast.

thursday

Och sedan kom kräftorna! Svenska signalkräftor som bara fylldes på hela tiden. Skålen stod aldrig tom, kan inte tänka mig något lyxigare i världen?

thursday

Vi sjöng snapsvisor och skålade.

thursday

Och orkestern ackompanjerade.

thursday

Sedan gick solen ner, värmelamporna tändes och vi drack kaffe och lyssnade på livemusiken.

thursday

Efteråt åkte vi buss till Vassa Eggen där de hade en fireball-bar? Så extremt livsfarligt. Jag hängde med Shelley och Filippa innan jag ramlade hem vid halv ett.
Hoppas verkligen jag får gå på fler kräftskivor i år, känns som att jag skulle kunna äta alla Sverige har att erbjuda! ^^

.

Translation. My Thursday: I worked from home all day with a pause for lunch when I met up Magnus in the city for burgers. In the evening we went to a crayfish party at Tennstopet which was sooo delicious and so much fun.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar