Annons
Annons

en intervju, helgplaner i skåne + en föreläsning.


 

15064874_10211253655797674_2117758872_o
Nu så här i efterhand kanske jag inte skulle rekommendera en urlakad person som jag själv är att sätta sig i en fåtölj och bli intervjuad av Daniel Redgert, men jag ville verkligen inte boka av några möten denna veckan. Saker måste fortsätta ske bara. Men det kanske i slutändan blev en av de mer intressantare intervjuerna med mig pga det. Gick in med en whatevsdetlösersig-attityd och svarade på allt han frågade när vi spelade in i tisdags.
Lyssna här om ni vill, eller sök på valfri poddapp efter Tankar med.
Hoppas ni gillart.

Annons

enskede

(fint foto av enskedelaser)

Imorgon åker jag till Skåne för att signera böcker. Skulle bli så glad om ni kom och hälsade på. Ni behöver inte ens köpa en bok, kom förbi på en kram eller selfie liksom.

På lördag är jag i Lund på Akademibokhandeln Gleerups.
Adress: Stortorget 2
Tid: 13.00 – 14.00

På söndag är jag i Malmö på Akademibokhandeln Emporia
Adress: Emporia Shopping Center
Tid: 13.00-14.00

På måndag är jag tillbaka i Stockholm och har föreläsning i Huddinge på Trångsund Bibliotek.
Ni kan läsa mer här och tiden är klockan 19! Kom alla Huddingebor!


 

(0)
(0)
(0)
85 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar