Annons
Annons

en jeansjacka för hösten.


 

photo: jennifer rydell.

Jeansjackor med fluffigt foder är något av det finaste jag vet, både på killar och tjejer. De ger mig så mycket femtiotals-hångla-i-baksätet-på-bilen-feeling. Men för en person som är 162 centimeter över markytan har alltid varianterna från de klassiska jeansmärkena varit för långa, för breda över axlarna. Därför blev jag så glad när jag hittade denna modell i svart denim och rejält med fluffigt foder och med krage. Och croppad! Eller croppad för långa personer men lagom längd för kortisar.

Annons

photo: jennifer rydell.

Nu är jag någorlunda redo för september! Här finns den om någon annan är intresserad, men den är ganska stor i storleken. Jag har vanligtvis storlek brittisk 8 på Asos men behövde en 4 på denna. Hittade förresten en likadan för killar, har ett sådant oerhört sug att köpa den till Magnus. Förstår ni hur gulligt det skulle va om vi hade likadana höstjackor? Eller det kanske i och för sig bara är jag, men jag tycker i varje fall dögulligt.

Fotografierna har Jennifer Rydell tagit!

.

Translation. New fall denim jacket with fluffy collar from Asos!

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar