Annons
Annons

en lista om en onsdag och allt det andra.


 

#monkistyle
What day is today?
Onsdag, hej hej!

What are your plans for tonight?
Jag och min mamma ska äta middag på Carousel och sedan ska vi på bio och se Joy!

Two good expressions:
Shit pommes frites och ingen fara på taket är i alla fall två uttryck jag använder ganska ofta och tycker att fler borde slänga sig mer med.

Annons

If you could have a perfect day, what would it look like?
Det är sommar! Vi vaknar jätteutvilade och är lediga fastän det är tisdag. Vi äter frukost på balkongen och lyssnar på ett sommarprat. Fil med jordgubbar kanske och löskokt ägg till det. Sedan tar jag en löprunda för att jag får feeling och det är inte jobbigt eller tråkigt, inte ens lite. Och så fixa i ordning sig; en kjol, tisha och en jeansjacka. Läppstift blir det nog idag också. Ut på stan, promenad genom gamla stan, förbi city (- Ska vi stanna ett ta ett glas cava på Berns? – Klart vi ska!) vidare mot Hagaparken. Där badar ett gäng kompisar och har picknick. Picknicken blir fest när dagen blir kväll, någon har med sig en högtalare (och ett gäng hundar). Sedan förflyttar vi oss till en uteservering på Söder, äter middag (hej skaldjurspasta), går till en hemmafest på en innegård, dansar, skålar, hånglar nattbadar klart slut!

What makes you happy to hear people say about you?
När någon säger att jag är rolig eller snäll. Det är det bästa man kan vara tycker jag.

Who do you miss?
Jag saknar mig själv som jag är på den ljusare tiden av året. Känner mig som ett skal just nu. Och ja jag vet, jag klagar så himla mycket på vintern, men det är min blogg och jag gör som jag vill och jag avskyr den här perioden av året. Hade jag haft en frilansade pojkvän hade jag inte bott i Sverige fram tills april.

Something good to have?
Spaghetti, parmesan, vitlök och ägg. Då blir allt bra.

What do you think is funny?
heyclark

What do you look like when you’ve just woken up?
Som ett troll.

What was your last entry in the Notes app?
”Smashbox BB Cream Eyes”, en concealer jag gillar som jag ska köpa när jag ÅKER TILL NEW YORK SNART.

What are you reading?
Jag läser Gudarna av Elin Cullhed. Hittills mycket bra.

 

Lista stulen av fröken Mariell Hjartesmil.

(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar