Annons
Annons

en liten fotosession i mitt hem.


 

photo: emily dahl

I det senaste numret av Daisy Beauty är jag intervjuad angående mina sminkvanor och lite annat smått och gott om smink. Finns i butik prick nu. För några veckor sedan var Emily Dahl hemma hos mig och tog bilder till numret. Tänkte om ni ville se dom bilder som blev över!

Annons

photo: emily dahl

Vi hängde till exempel i mitt sovrum och tog posiga bilder framför spegeln.

photo: emily dahl

Och i mitt vardagsrum.

photo: emily dahl

Jag bar en jeansskjorta från Asos och en jeanskjol från Monki. Båda är från förra sommaren.

photo by emily dahl

Det var det om det! Prick nu är jag påväg till Gagnef-festivalen för att leva rövare, antagligen i samma kjol om jag känner mig själv rätt. Vill ni se mer av Emilys fina bilder hittar ni hennes blogg här.

.

Translation. Some left over photos from a magazine shoot that is out right now. Photos by Emily Dahl.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar