Annons
Annons

en ljudbok för skriv-inspiration.


 

i samarbete med Nextory.

-

Hej och glad påskdag! Idag är det jag och mina kompisar på Nextory som tänkte snacka lite ljudböcker! Jag skulle vilja tipsa om en så otroligt bra bok som jag tänkte läsa om.

-

Nämligen En komikers uppväxt av Jonas Gardell. Har ni läst den? Kanske i skolan? Läs om den på fritiden om den inte fastnade då, jag vet hur det kan vara med skolböcker.

Annons

Hur som – denna bok läste jag som femtonåring och blev totalt golvad. Jag tyckte att det var det absolut vackraste och sorgligaste jag läst hittills i livet. Jonas Gardells författarskap är en stor inspiration i mitt skrivande och det var hans böcker som gjorde att jag förstod att det var ju den här sortens skrivande jag drogs till: det hudlösa, sårbara, mörka.

-

Jonas Gardell läser själv in den som ljudbok och det är som att färdas till en annan verklighet för en stund. Så otroligt fint och inspirerande. Jag lyssnar om den just nu för att den gör mig så inspirerad till att skriva och jag känner att det börjar bli dags för mig att ta tag lite mer i mitt skönlitterära skrivande just nu.


Jag och Nextory har fortfarande ett erbjudande som ger er 30 dagar gratis om man KLICKAR HÄR och uppger rabattkoden Sandra. Självklart kan ni läsa/lyssna på mina böcker hos Nextory också!

 

I samarbete med Nextory.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar