Annons
Annons

en lördag med ballonger, cava och japansk glass.


 

Saturday.

I lördags sprakade solen in i vardagsrummet och lovade om varmare dagar. Sådant kan göra vilken lite helgtrött person hur pigg som helst.

Saturday.

Dessutom hade jag ballonger i taket som jag hade fått i ett bud dagen innan från Marabou. En låda med deras nya smak Daim Saltlakrits, omnom säger jag bara.

Annons

Saturday.

Hur som helst dukade jag upp frukost och väckte Magnus. Det blev minibaguetter, juicer från Brämhults, olika pålägg och chokladcroissanter! Flott värre.

Saturday.

Sedan klädde vi på oss och gick ut i minusgraderna. Kolla, här är mina nya glasögon från Nividas btw! Ni kanske minns i november när jag frågade er vilket av två par glasögon jag skulle välja? Nividas hörde av sig och sa att jag kunde få båda! Så kul, bloggerperks deluxe. : D Det här är de som heter Nuuk.

Saturday.

Jag och M gick till Systemet och handlade min favoritcava: Privat. Prisvärd, knastertorr och nästan lite salt? Svårt att förklara men väldig god i alla fall.

Saturday.

Vi svängde förbi grönsakshandlaren och bunkrade upp med grönsaker och frukt.

Saturday.

Och så var vi på posten och jag hämtade ut ett paket med Duvchis album på vinyl.

Saturday.

Sedan var det dags för lunch. Vi åt börek som vi köpt på grönsakshandlaren. Det är spenat och feta i filodeg och trés bon.

Saturday.

Resten av eftermiddagen hängde vi i soffan och sysslade med egna aktiviteter. Magnus spelade dataspel och jag spelade Mario World på vårt Wii.

Saturday.

På kvällen tog jag en cava under armen och gick hem till Jenny. Där var också Nina, Cilla, Matilda och Bibi.

Saturday.

Hej Bibi!

Saturday.

Jag lagade middagen. Det blev en gräddig pasta med sparris, champinjoner, salvia och rosmarin och lite annat.

Saturday.

Den verkade gå hem, skönt.

Saturday.

Till efterrätt hade Nina med sig mochiglass, som jag tror heter bubbies i Sverige? Hade inte ätit det innan men shit pommes tyckte detta var toppen. Glassen har som ett degigt hölje så det nästan smakar som en slags marängglass. Två tummar upp.

Saturday.

Sedan hängde vi i soffan och drack vin till klockan slog halv två. Finfin lördag.

 

Translation. My Saturday contained shopping, food and relaxing with Magnus during the day and pasta dinner with mochi icecream at Jenny’s place at night.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar