Annons
Annons

en måndagskväll i Italien.


 

italy

Här kommer en kort liten uppdatering om min måndagskväll för att det är så himla fint här och allt behöver sparas. Jag är alltså i Italien på ett ställe som heter Villa La Madonna med 6 kompisar, badar och äter pasta. Här är min utsikt från mitt sovrumsfönster!

Annons

italy

Vi kom fram på eftermiddagen, tog ett glas prosecco vid poolen och sen gjorde vi oss fina för kvällen. Försökte ta en dagens outfit i mitt sovrum men det gick sådär : ) Elsa hjälpte mig istället sen <3

italy

Sedan sågs vi nere på terrassen för aperitivo. Här är nästan alla jag reser med. Från vänster: Pauline, Pelle, Pontus, Lynn, Alek och Elsa! Amina gömde sig någon annanstans.

italy

Kolla fin bar, som en glasskiosk i en tecknad film.

italy

Alek var tjusig i Elsas hatt.

italy

Vi åt middag med utsikt över vingårdarna. Pocherat ägg, zucchini och någon syrlig sås till förrätt. Var nom.

italy

Och den gulligaste lilla pastan med tomatsås och mozzarella som mellanrätt. Kanske gulligaste mat jag sett faktiskt.

italy

Här satt vi och åt och drack och åt igen innan jag somnade som en stock klockan 23.
Bra italienmåndag.

(0)
(0)
(1)
9 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar