Annons
Annons

en mycket fin söndag.


 


I söndags var jag och Ludvig lite trötta från gårdagen men såklart glada eftersom det blir så när man bara träffas ett gäng timmar i månaden.


Vi började dagen med att dricka kaffe på Cafe Charbon.


Vid tvåtiden var vårt bord äntligen redo för oss på Meatball Shop. Älskar älskar Meatball Shop. Går hit minst en gång i veckan, på riktigt alltså.

Annons


Man får en penna och så kryssar man för i menyn. Som ni ser valde jag och Ludvig biffköttbullar i tomatsås med mozzarella i en baguette.


nom nom nom.


När vi ätit upp och vinkat av Gabriel som var vårt frukostsällskap så åkte vi väldigt mycket tunnelbana till olika affärer.


och promenerade runt i ett för dagen mycket blåsigt new york.


vi fikade lite också.


När det blev kväll gick vi till Rubys som vi har varit på nästan varje söndag när vi varit här tillsammans.


Det är för att de har världens bästa kycklingpasta. Det kanske inte ser så mycket ut för världen på bilden men herregud och jesus amalia. Den är så himla god så när man beställer den och bordet bredvid känner lukten så ångrar de sig och beställer en likadan, det har hänt alldeles sant oss två gånger.


Sedan gick vi hem och tittade på Sömnlös i Seattle i sängen för att jag var så himla sugen på 90tals-romantik. Och några timmar efteråt åkte Ludvig hem och nu ses vi om alldeles precis fyra veckor igen och jag längtar redan så jag går lite av.
.


Sunday. Ludvig’s last day in New York. We had breakfast at The Meatball Shop, went shopping and then had dinner at Rubys in Nolita. We ended the night with a movie in bed and then he went home to LA a couple of hours after that.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar