Annons
Annons

en onsdag i New York med hundar och picknick på taket.


 

new york.

Hej jag är i New York! LIVETS STAD. Min onsdag och första dag började med att jag, min mamma och min styvpappa (som jag är här med de första dagarna) sprang in i 7 hundar. Kan inte komma på något bättre sätt att börja en dag på.

Annons

new york.

Vi gick till Jack’s Wife Freda för att äta frukost.

new york.

Jag åt en tallrik med pocherade ägg, tomatsallad, avokado, sour cream och pita bröd. Det var nom.

new york.

Sedan bestämde vi oss för att flanera omkring i Soho och West Village. Det är den bästa New York-starten tycker jag, bara gå omkring och omfamnas av staden.

new york.

På & Other Stories provade jag kläder medan de väntade snällt. Den här klänningen fick inte följa med, men det blev ju en kjol ni vet.

new york.

Det var 30 grader så ett juice-stopp var på sin plats runt tolv.

new york.

Sedan gick vi uppåt mot Meatpacking. Gullig konstnärsgubbe stod och målade av blommorna i en korsning.

new york.

Vi åt lunch på Bubby’s. Det var så dåligt fotoljus så jag fotograferade inte av min mat, men om ni undrar vad jag åt så beställde jag en grönkålssallad med grapefrukt och rostad vitlök samt en matzo ball soup.

new york.

Sedan lite mer promenad bland gatorna mellan träden.

new york.

När klockan slog fem ungefär hoppade jag in i en taxi och begav mig till Williamsburg. Där mötte jag upp Linn för picknick på hennes tak!

new york.

Jordgubbar och prosecco i plastglas på ett tak med utsikt över Manhattan = livet peakar.

new york.

Aviva kom förbi också.

new york.

new york.

Och Frida och Livia!

new york.

Vi satt kvar tills det blev mörkt och sedan gick vi till Rosarito Fish Shack för att äta middag.

new york.

Här satt vi.

new york.

Vi beställde grillade majskolvar, ceviche och tacos, drack bubbel och pratade mycket intensivt om livet, mest om män i olika former och storlekar.

new york.

Sedan puss hej kram vi ses om några dagar igen.
Så himla bra första dag i New York.

 

Translation. I’m in New York! On Wednesday I spent the day with my mom and my step dad. We had breakfast in West Village, went shopping in Soho and had lunch in Meatpacking District. During the evening I met up with Linn, Aviva, Livia and Frida för prosecco at Linn’s rooftop and then we went out for tacos.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar