Annons
Annons

en onsdag med långpromenad, en första dag på kontoret och en chokladcroissant.


 

wednesday

I onsdags vaknade jag upp till en sagostad täckt i snö. Nu ska det tydligen vara vinter ett tag, jaha. Tur att jag har en så romantisk utsikt från min balkong!

wednesday

Jag åt frukost och gjorde mig iordning.

wednesday

Vid nio mötte jag upp Jenny för en morgonpromenad!

Annons

wednesday

Vi gick genom Hammarbysjöstad längs med vattnet tillbaka till Nytorget igen, en promenad på ungefär 7 km.

wednesday

Det var så sjukt snöigt och blåsigt. När vi kom tillbaka kändes det som att man hade åkt skidor en hel dag och nu förtjänade en bastu och kall öl. Typ.

wednesday

Men det gick ju inte förstås för klockan var bara tio. Jag promenerade ner till mitt nya kontor!
Hyr numera en kontorsplats vid Nytorget hos Naturligtsnygg.se, en ekologisk skönhetsnätshop som ägs av min gamla chef Hannah på Metro Mode. Ett kontor med stora ljusa fönster ett stenkast från mitt hem. Känns så himla bra att ha någonstans att gå på morgonen?

wednesday

Vid tvåtiden gick jag från kontoret, det är ju fortfarande tyyyyp jullov? Jag mötte upp Hedda som hade haft nyårs-hemmafesten jag var på. Hade nämligen glömt min mössa och fick tillbaka den. På vägen hem genade jag genom kyrkogården. Denna kyrka är så himla HIMLA fin.

wednesday

Hemma åt jag en sen lunch. Grönsakssoppa. Kanske inte ser så gott ut men det var det.

wednesday

Mot skymningen kände jag mig fett ensam och smsade Devi och frågade om hon kunde komma över. ”Självfallet” skrev hon, och plingade på dörren en halvtimme senare med chokladcroissanter. <3 Jag kokade kaffe och så fikade vi i vardagsrummet.

wednesday

Vid nitton blev vi hungriga så då lagade jag middag. Eh, lagade och lagade, jag värmde en Kelda tomatsoppa och rev ner buffelmozzarella.

vin

Efteråt gick vi ner till Nytorget 6 och mötte upp Carl Fredrik som var hemma på semester från New York. Han åt plankstek och vi drack ett glas rödvin.

Och det var min onsdag på ett ungefär.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar