Annons
Annons

en onsdagslista.


 


Namn: Sandra.
Piercingar: Noll. Men ville ha en i läppen när jag var sexton, sjutton. Fick dock inte för min mamma.
Tatueringar: Näpp.
Längd: 162 centimeter.
Skostorlek: 37.
Hårfärg: Rödblond.
Fräknar: På sommaren, men de syns aldrig för min foundation täcker dem. Vet inte riktigt hur jag ska gå runt problemet. Vill ju inte sluta med foundation liksom.
Motto: Vara modig och ha roligt, gärna jämt.
Kär? Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, jag är på bästa platsen i världen!
Tycker du att du är attraktiv? När jag känner mig fin och ren och glad.
Vilket schampo använder du? Redken för färgat hår.
Vad är du rädd för? Våldtäktsmän, mördare, mörker, att tvingas åka hem till Sverige och lämna New York av någon anledning.
Gillar du berg- och dalbanor? Nej inte speciellt. Bara ibland.

Annons


Senaste…
Filmen du hyrde? Här i USA har man netflix, en sida som man prenumererar på och så får man streama så mycket film man vill. Jag såg Party Girl senast, en komedi om bibliotekarier och klubbkids från 1995. Den var okej. Rolig i början men tråkig sen.
Filmen du köpte? En Hayao Miyazaki-box.
Låten du hörde: Den här. Jag älskar den.
Låten du laddade ner? Dansa med vapen med Maskinen.
Personen du ringde? Ludde.
Personen som ringde dig? Ludde.
TV-program du såg? Arrested Development. ÄLSKAR. Nu har jag dock sett alla avsnitt så nu är det lite som ett tomrum i kroppen.
Person du tänkte på? Ludde för jag åker till honom imorgon! Håller på att smälla av för att jag vill att det ska bli torsdag exakt nu.


Favorit…
Låt: Unhappy Birthday med The Smiths.
Sak att göra: Hångla. Ha picknick. Dricka champagne mitt på blanka dagen.
Sport: All slags sport är genomtråkig. Möjligen brännboll.
Kläder: Kjol som sagt, den frågan var med i förra veckans test. Testmånad!
Film: Amelie från Montmartre och Life Aquatic.
Bil: Hundkoja.
Serie: Glee givetvis. Samt Big Love och Lost.


Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Hundratusen miljoners gånger.
Gråtit över en flicka? Absolut.
Ljugit för någon? Såklart.
Varit i slagsmål? Nej, aldrig. En gång nära dock! När jag gick i nian och två kickers kom fram till mig och Jonna och ville slåss och jag var dum nog att säga emot och de drog ner mig i håret  till marken. De skulle precis slå mig när en pojke jag tyckte om under den tiden kom fram och drog bort dem. Jag tyckte det var så värt.
Blivit arresterad? Näpp.
Träffat någon från internet IRL? Träffade några killar från Lunarstorm under en period när jag var femton, sexton år. Vi sågs och hånglade, haha. Sedan har jag ju träffat massvis med bloggläsare och bloggare.


Antal…
Gånger du varit kär? 5.
Gånger ditt hjärta brustit? Hundra gånger men bara 1 på riktigt.
Hjärtan brustet på grund av dig? Fyra.
Tjejer du kysst? Kysste alla mina tjejkompisar när vi gick i högstadiet och gymnasiet. För att imponera på killar. Totalt. v.ä.r.d.e.l.ö.s.t och fånigt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte. Ganska så många i alla fall.


Senaste…
Boken du läste? Jag läser just nu Kristofer Ahlströms Bara någon att straffa. Den är helt underbar.
Personen du fick e-mail av? En gullig bloggläsare.
Personen du fick brev av? Mamma som skickade fler tablettaskar. Gott.
Personen du fick sms av? Ludde. Såhär stod det: ”JA! Bra idé. Puss.”
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I julas när jag var i Sverige.
Saken du köpte? En mockaborste så jag kan borsta borsta min älskade men smutsiga mockakjol.

(Listan brutalt stulen av Elsa.)
.


A list. Read it in google translator by choosing ”in english” below FAQ.

(0)
(0)
(0)

35 kommentarer till “en onsdagslista.”

 1. It’s quite possible that, the more I read of you, the more I am enchanted by whatever happy spell you’ve cast on me. Your tastes are pretty similar to mine, but your infectious smile, your beauty, your fashion sense, your uniquely cheerful way of life and delicious, nutritious food choices, your somewhat retro charm, it’s all creating some sort of charming, lovely entrancement that’s bewitched me.

  Sometimes, I have really bad days, but then I read your site, and it’s impossible to be in a foul feeling after that!

  I’ve been reading you for three years now, and I don’t think I’ve ever been disappointed once. You’ve always brought me back to earth.

  You’re either an angel or a witch. Either way, I love it.

  xx{ish.},
  Mae Lu @ thereafterish.!

 2. Angående din foundation – köp en som inte är täckande! Jag har fasligt många fräknar och nu syns de trots att jag har foundation på mig. Bäst!

 3. Så du är också en Gleek. Me to, gillar verkligen den serien… Fräknar skulle jag också vilja ha…

 4. Jag har skrivit det innan, och jag skriver det igen: Jag blir alltid så GLAD av att läsa det du skriver och att titta på alla foton. När jag är deppig eller lite less på livet, så går jag in och läser här och så känns livet genast lite roligare!

 5. Kul med listor tycker jag! 🙂 Tycker det är kul också hur man får följa din kamp med den supersnygga mockakjolen! Allt för den, känner man 🙂 hihi.

 6. Du får ursäkta att jag anmärker på något hemskt ytligt – hela listan var ju supergullig – men jag måste erkänna att jag blev lite glad när jag såg att du är lika lång som mig. För du är ju bara helt underbart snygg och jag har alltid hatat att vara kort och så tänker man att ”aha, man behöver inte vara en supermodell på 1,80 för att vara vacker”. Då mår man lite bättre med sig själv.

 7. Alltså jag måste bara säga till dig, och jag hoppas verkligen att du kommer läsa det och ta åt dig också, att du verkar som en så otroligt underbar mänsklig varelse och jag är så glad att jag får ta del av din blogg. Den ger mig så himla mycket bra energi och hopp om att livet kanske inte alls är hopplöst, att det går att göra vad man vill med sitt liv, att man kan klara sig igenom svåra perioder och att trots att världen inte är perfekt så kan det ändå vara trevlig att vara i den. Jag är helt uppslukad. Din blogg gör skillnad i mitt sätt att se på saker, och jag känner mig gladare. Jag ville bara säga det. Svårt att formulera i ord men hoppas du fattar på ett ungefär.

 8. Jag har samma fräkenproblem. Men du, Laura Mercier’s tinted moisturizer funkar toppen – den täcker nog och lämnar samtidigt de söta fräknarna synliga. Och åh, ääälskar arrested development! Och det går faktiskt rätt bra att se om alla avsnitt. Xx

 9. Gud vad jag vill vara din kompis och bara hänga med dig och känna att det finns en person med liknande tankar/intressen/smak som jag.
  Så himla kul att både du och Elsa skrev att det där med att hångla med sina kompisar, som många tjejer gjorde i tonåren, för att impa på killarna är värdelöst. För det är ju det! Så himla tacky och skymfande mot de tjejer som är homo eller bi på riktigt. Snacka om att förminska deras läggning!
  Jag ställdes inför den grymma sanningen att i Västerås gör man tydligen sånt fastän man fyllt 23 och är helt straight. Ute på krogen dessutom.

  Sandra, jag måste rymma hemifrån!

 10. Jeg er også en fräknad fröken og den beste måten å få dem til å synes, selv med foundation om sommeren, er ved å bruke mineral pudderfoundation. Den aller beste er faktisk svensk og kan kjøpes på tikei.se. Puss!

 11. Fräknar: På sommaren, men de syns aldrig för min foundation täcker dem. Vet inte riktigt hur jag ska gå runt problemet. Vill ju inte sluta med foundation liksom.

  ang detta så kolla in den här länken
  http://www.youtube.com/watch?v=DrYWRXA434c
  hon beskriver jättebra vilken penna man ska använda osv. har precis beställt en sådan penna för hon fick till det superbra och jag hoppas den funkar!

 12. Åh fy farao va glad jag blir nu! Glee är den bästa serien någonsin och nu blev den ännu bättre för det var din favorit! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar